Mi ez az eljárás és honnan ered?

Az iGLITTER külföldön „vajazzling” néven ismert, az intim rész kristályokkal való tartós díszítése. Valószínűleg a brazil karneválokon résztvevő táncosok intim testrészein viselt ékkövek látványa ihlette a legújabb fazon-díszítési trendet.

Az eljárás ismertebbé válását segítette, hogy Jennifer Love Hewitt 2010 januárjában egy Amerikában ismert TV műsorban, a Lopez Show-ban beszélt erről először nagy nyilvánosság előtt. Jennifer egy szakítás után csináltatott először iGLITTERt, ez volt a „gyógyír” megtört szívére. Nézd meg az interjút a YouTube-on.  Az új intim trend gyorsan elterjedt Amerika szerte, itthon még kevésbé ismert ez az eljárás.

Hogyan történik?

A frissen gyantázott fazon a legalkalmasabb a kristályok felhelyezésére. A szeméremdombra vagy a csípőcsont körül kezdve, haladva a fazon felé vagy egyéb alakzatban, esetleg sablont használva vagy egy adott formát kitalálva számtalan lehetőség van arra, hogy a kristályokat felhelyezzük a bőrre, így ékesítve az intim testtájékot. A száradást követően kb.5 napig maradnak fent a kristályok a bőrön. Ha víz vagy mechanikai hatás (kaparás, vakarás) éri a bőrfelületet az meggyorsítja a kristályok leválását, ezért inkább alkalmi viseletnek számít. Abban az esetben, ha hajlat közelébe helyezzük fel a kristályokat, hosszabb tartósságot tudunk biztosítani.

Miért jó viselni?

  • Esztétikus, egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz Neked.
  • Tökéletes meglepetés a párodnak bármilyen alkalomra.
  • Némi változatosságot csempész be a hétköznapi szexuális megjelenésedbe.