Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat juttassunk be. Ultrahangos kozmetikai arckezelés során a bőr letisztítása és a felső hámréteg eltávolítása után hatóanyagot tartalmazó krémeket vagy szérumokat illetve komplexeket juttatunk a bőrbe, ezekkel tápláljuk a bőrt és a hatás akár egy- két hétig is tarthat. Az ultrahanggal végzett kezelés hatását fokozhatjuk mikromasszázssal. A mikromasszázs segíti a hatóanyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását. Minden fajta bőrtípusra alkalmazható az ultrahangos kozmetikai arckezelés, korosztálytól és nemtől függetlenül.

Kedvenc Kozmetikusomnál többféle szérum, komplex vagy elixír közül választhatsz, nézzük milyen hatóanyagokat tartalmaznak!

Hyaluronsav szérum

A hialuronsav természetes nagy molekulájú szénhidrát, mely a kötőszövet fontos alkotóeleme. A sejtek közötti állomány része, erősíti a kollagénhálót, mely biztosítja a bőr feszességét és rugalmasságát. A szervezetben az idő múlásával egyetemben csökkenni kezd a mennyisége, hiánya jelentősen hozzájárul a bőr ráncosodásához. A hyaluronsav szérum igen magas koncentrációban tartalmazza a hyaluronsavat, jól felszívódó, allergén konzerválószert nem tartalmazó formában. Alkalmazása kúraszerűen javasolt, de egy alkalom után is látványosan kisimítja a ráncokat, a bőr felszínét puhává, üdébbé és fiatalosabbá teszi. Az öregedési folyamatok látható jeleit jelentősen csökkenti, magas vízmegkötő és megtartó képessége révén visszaállítja a kötőszövet hidratáltságát.

Q10 szérum

A Q10 szérum értékes növényi olajokban oldott hatóanyagokat tartalmazó szérum. A Q10-koenzim egy enzim, mely a sejtek energetizálását biztosítja, azaz létfontosságú katalizátor, mely felgyorsítja a biokémiai folyamatokat. A Q10-koenzimet a szervezet önmaga állítja elő, de 25-30 éves kor után drasztikusan lecsökken a mennyisége a szervezetben, ezért érdemes figyelmet szentelni pótlására, mivel növeli a bőr önvédelmi mechanizmusát a környezeti ártalmakkal szemben is. A rozáceás, csalánkiütéses panaszokat is enyhíteni lehet segítségével, emellett elősegíti a bőr természetes regenerációját a mélyebb rétegekben, így látványosan csökkenti a ráncokat. A szérum kúraszerű alkalmazásával a sejtek folyamatos energiaellátása biztosított, így gátolja illetve lassítja az öregedési folyamatokat.

A sikeres és boldog élet egyik záloga az igényesség és az ápoltság!

Nyilván Te is észrevetted, hogy amennyiben meg vagy elégedve önmagaddal, sokkal határozottabb vagy és sikeresebbnek érzed magad az élet bármely területén és ezt mások is észreveszik!

Jelentkezz be ultrahangos arckezelésre Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Időpontfoglalás – 06/30 999 10 44

Árlista