kozmetika-kozmetikum-gigiTudtad?

A sikeres és boldog élet egyik záloga a jól ápoltság! Nyilván Te is észrevetted, hogy amennyiben meg vagy elégedve önmagaddal, sokkal határozottabb vagy és sikeresebbnek érzed magad az élet bármely területén.

Felhasznált anyagok

Arckezeléseimet GIGI kozmetikumokkal végzem, melyek természetes alapanyagokból, gyógyszertári körülmények közt készülnek. Ezáltal gyönyörű és ápolt külsőre tehetsz szert, a bőr esztétikai hibái és a makacs ráncok is könnyedén kezelhetők. Minden fajta bőrtípus – legyen akár zsíros, száraz, normál illetve kombinált típusú bőr – kezelésére kiválóan alkalmas a változatos és minden igényt kielégítő termékkínálat.

A GIGI cég többfajta termékcsaládot készít, így különböző típusú bőrök kezelésére is alkalmas. Meghatározó összetevője a Holt-tenger vize és iszapja. Eme specifikumok tartalmazzák mindazokat a növényi és ásványi anyagokat, melyeket Izrael természeti lehetőségei kínálnak.  Fontos jellemzője a GIGI különböző termékcsaládjaiban megtalálható  nappali használatra kínált termékeinek, hogy UV-A és UV-B szűrő filtert tartalmaznak. Ugyanakkor a bőr egészséges lebarnulását nem gátolják.

Kozmetikámban fontos szempontnak tartom, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb arckezelésben legyen része, az egyéni igényeket és problémákat figyelembe véve választhatod ki a számodra legoptimálisabbat.

Narancsbőr vákuumkezelés

Mitől alakul ki a narancsbőr? A narancsbőr kialakulásának több oka is lehet. Legtöbbször több tényező együttes megléte okozza a narancsbőr megjelenését. Kezelése komplex folyamat, külsőleg és belsőleg is célszerű egyszerre kezelni. Kialakulásának oka lehet hormonális tényező, kevés mozgás és folyadékbevitel, túlsúly, fogamzásgátló és egyéb gyógyszerek tartós szedése, dohányzás, alkoholfogyasztás illetve a narancsbőr kialakulására való hajlam örökölhető. Miért csak a nőket érinti szinte a narancsbőr problémája? Ritkán férfiaknál is előfordulhat, de tényleg inkább a nőket érinti. Ennek oka a férfiak és a nők közötti hormonális eltérés illetve a két nem bőrének eltérő tulajdonsága. A nőknél a bőraljában – ez a bőr legalsó rétege – jóval több zsírszövet található, mint a férfiaknál és néhány testtájékon ez a zsírszövet vastagabb is. Az irha rétegben – a bőr középső rétege – zajlik a bőr anyagcseréje. Ez a kötőszöveti réteg sokkal lazább a nőknél, mint a férfiaknál, mivel szükséges, hogy minél tágulékonyabb legyen, mivel a nők bőre így jobban tud alkalmazkodni pl. a terhesség állapotához. Azáltal, hogy a kötőszövet lazább, a bőralja zsírsejtjei könnyen átjutnak az irha rétegbe, ott összeállnak és lerakódnak .Így kialakul a narancsbőr, amely súlyosabb stádiumban rücskös, egyenetlen bőrfelületet eredményez. Kialakult a narancsbőröm, de nem tudom felmérni, hogy mennyire súlyos. Hogy tudom megállapítani? A legcélszerűbb, ha a feltételezett helyen két ujjal összecsíped a bőröd, és ha ekkor láthatóvá válik a rücskös, egyenetlen felület akkor valószínűleg már kialakult. Viszont a narancsbőr kialakulásának több stádiuma van, és minél előbb elkezded kezelni annál valószínűbb, hogy Te jössz ki nyertesként! 15 éves vagyok és narancsbőrös. Hogy lehet ez? Manapság egyre fiatalabb korban alakul ki illetve láthatóvá válik a narancsbőr, a mozgásszegény életmód, a „junk food” fogyasztás, az alkoholfogyasztás, a dohányzás és a korán elkezdett fogamzásgátló tabletta fogyasztása miatt többek közt. Érdemes mielőbb

3D műszempilla, tartós szálas műszempilla

Mit takar a „3D műszempilla” kifejezés? Ugyanaz, mint a szálankénti szempillahosszabbítás? A két kifejezés ugyanazt az eljárást jelenti. A 3D megjelölés kifejezetten azt jelenti, hogy természetes hatást nyújt, mivel az emberi szempilla is 3 dimenziós, hiszen térbeli. A soros és tincses műszempillával ellentétben ezt a fajta műszempillát szálanként rakom fel. A pillák színe, vastagsága és hossza választható. Kinek ajánlott a műszempilla viselése? Ajánlom mindenkinek, aki -       hosszabb, dúsabb és ívesebb szempillákat szeretne, -       a természetes hatást nyújtó pillákat részesíti előnybe, -       nem szeretne és ideje sincs foglalkozni a sminkjével, -       sportol, és nem szereti, ha eközben a sminkje elkenődik, -       igényes külsejére és szereti ha hangsúlyos a tekintete. [nggallery id=12]

Tisztító arckezelés tinédzsereknek

Tisztító kozmetikai arckezelés folyamata - arc letisztítása a bőrtípusnak megfelelő arctejjel -  arc leradírozása mechanikai peelinggel - arc tonizálása - 10 perces arcmasszázs bőrtípusnak megfelelő masszázskrémmel - arc gőzölése (ha szükséges) - arc tisztítása, a pattanások, miteszerek illetve grízek eltávolítása - arc fertőtlenítése vioval - bőrtípusnak megfelelő összehúzó pakolás felhelyezése az arcra, majd a 15 perces hatóidő letelte után a pakolás lemosása - arc kendőzése, korrektor vagy gyógyalapozó felhelyezése kívánság szerint. Kozmetikámban fontos szempontnak tartom, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb arckezelésben legyen része, az egyéni igényeket és problémákat figyelembe véve választhatod ki a számodra legoptimálisabbat. Arckezeléseimet GIGI kozmetikumokkal végzem.

Ultrahangos arckezelés

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be. Ultrahangos kozmetikai arckezelés során a bőr letisztítása és a felső hámréteg eltávolítása után hatóanyagot tartalmazó krémeket vagy szérumokat illetve komplexeket juttatunk a bőrbe, ezekkel tápláljuk a bőrt és a hatás akár egy- két hétig is tarthat. Az ultrahanggal végzett kezelés hatását fokozhatjuk mikromasszázs-zsal. A mikromasszázs segíti a hatóanyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását. Minden fajta bőrtípusra alkalmazható az ultrahangos kozmetikai arckezelés, korosztálytól függetlenül. A sikeres és boldog élet egyik záloga a jól ápoltság! Nyilván Te is észrevetted, hogy amennyiben meg vagy elégedve önmagaddal, sokkal határozottabb vagy és sikeresebbnek érzed magad az élet bármely területén.

Mélyhámlasztás

A tél beköszöntével, a kozmetikámban fellelhető kezelések palettája a kozmetikai hámlasztó kezeléssel bővül. A gyümölcssavas hámlasztó kezelés minden korosztály számára és minden fajta bőrtípus kezelésére alkalmas. A gyümölcssavas hámlasztó kezelés összetevői AHA savakat és A-vitamint tartalmaznak. Az ún. Glycopure kozmetikai kezelés a bőr különböző problémáinak kezelésére nyújt megoldást. Ezek a következők: -       bőr megújítása -       ráncok kisimítása -       pigmentfoltok halványítása -       bőrön lévő hegek, pattanások enyhítése -       keratosis pilaris kezelése   Ez a hámlasztó kúra, amely heti egyszeri alkalommal végezhető kb. 40 percet vesz igénybe és kiegészül két fajta, egy éjszakai és egy fényvédő faktort tartalmazó nappali krémmel, melyek tovább fokozzák az eredmény intenzitását és tartósságát. Az otthoni kezeléssel kiegészített gyümölcssavas hámlasztó kúra után a bőr: -       simább -       rugalmasabb -       hidratáltabb -       lágyabb

Tápláló arcmasszázs

A tápláló kozmetikai arcmasszázs folyamata arc letisztítása bőrtípusnak megfelelő arctejjel arc leradírozása mechanikai vagy biológiai peelinggel arc tonizálása 20 perces arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs tápláló, hatóanyagokat tartalmazó masszázskrémmel   Kozmetikámban fontos szempontnak tartom, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb arckezelésben legyen része, az egyéni igényeket és problémákat figyelembe véve választhatod ki a számodra legoptimálisabbat. Arckezeléseimet GIGI kozmetikumokkal végzem.

Frissítő arcmasszázs

A frissítő kozmetikai arcmasszázs folyamata arc letisztítása bőrtípusnak megfelelő arctejjel arc leradírozása mechanikai vagy biológiai peelinggel arc tonizálása 20 perces arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs frissítő, tonizáló, hatóanyagokat tartalmazó masszázskrémmel   Kozmetikámban fontos szempontnak tartom, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb arckezelésben legyen része, az egyéni igényeket és problémákat figyelembe véve választhatod ki a számodra legoptimálisabbat. Arckezeléseimet GIGI kozmetikumokkal végzem.

Hát tisztító kezelése

A hát tisztító kozmetikai kezelésének folyamata -       hát letisztítása tisztító tejjel -       hát felpuhítása gőzzel vagy puhító zselépakolással -       hát tisztítása, a pattanások, miteszerek illetve grízek eltávolítása -       hát fertőtlenítése vioval -       összehúzó pakolás felhelyezése, majd a 15 perces hatóidő letelte után a pakolás lemosása -       az esetleges bőrhibák kendőzése.   A sikeres és boldog élet egyik záloga a jól ápoltság! Nyilván Te is észrevetted, hogy amennyiben meg vagy elégedve önmagaddal, sokkal határozottabb vagy és sikeresebbnek érzed magad az élet bármely területén. Kozmetikai kezeléseimmel megújulhat a bőröd és te is fellélegezhetsz.