A ”narancsbőr”, hivatalos nevén a cellulit, valójában a bőr alatt felgyülemlett salakanyagok által képződő egyenetlen bőrfelületet jelenti, Ez esetben a bőr felszíne “narancshéj-szerű”, innen ered az elnevezés. A narancsbőr kialakulásának több oka is lehet, általában sok együttes tényező okozza a cellulit megjelenését, de túlsúlyos illetve vékony testalkatú egyéneket egyaránt érinthet ez a probléma, mivel a befolyásoló tényezők közt találjuk az öröklött hajlamot is.

Nyirokmasszázs, tekercselés, vákuumkezelés mind elősegíti, hogy eltűnjön illetve csökkenjen a bőrben tárolt salakanyagok mennyisége, a bőrfelszín egyenletesebbé váljon, csökkenjen a narancsbőr. De nézzük emellett milyen előnyeid származnak abból, ha igénybe veszel bármilyen narancsbőr elleni kezelést!

A narancsbőrkezelés előnyei

Vérkeringés fokozó hatás

A cellulit elleni kezelések igen intenzíven fokozzák a szervezet vérkeringését. Ez a vérbőségfokozó hatás kedvez a bőrnek, mivel a vér elősegíti az oxigén és a különféle tápanyagok eljuttatását a bőrbe, táplálja azt és eltávolítja a felesleges vizet a szervezetből.

Bőrfelszín megújító hatás

A narancsbőr esetében ún. “gödröcskék” jelennek meg a bőrfelszínen. Ez az igényes és vonzó külső fogalmával egyetemben nemigen fér össze, ezért mindenképpen változtatni kell rajta. Sima és puha bőrfelület elérése a cél, a puhaságot a felhasznált testápoló olaj biztosítja, a simaságot a vákuumhatás (vagy testtekercselés esetén a nyomás) eredményeként elősegíti a nyirokkeringés aktivizálódását, az anyagcsere fokozódását, a szervezet méregtelenítését. Amennyiben ez a hatás folyamatosan fennáll, a testből eltávoznak a felesleges salakanyagok, így a bőrfelület simává válik.

Selymesebb bőrfelület

Abban az esetben ha még selymesebb és puhább érintésű bőrt szeretnél, narancsőrkezelés előtt radírozd le a bőröd szemcsés testradír segítségével. Így könnyebben bejutnak a bőrbe a tápláló és puhító hatóanyagok.

Stresszcsökkentő hatás

A narancsbőrkezelés alatt az izmok feszülésének csökkentése is zajlik, az izmok masszírozása a mindennapi stressz negatív hatásait küszöböli ki. Narancsbőrkezelés esetén (vákuumkezelés vagy testtekercselés) aromaterápiás olajok használatával fokozható a stresszoldó hatás, mint pl. a levendula olaj, mely nyugtató hatással van a szervezetre.

Ajánljuk mindenkinek, aki egészségesebb, vonzóbb külsőre vágyik és emelllett fogyni is szeretne!

Jelentkezz be narancsbőr elleni kezelésre Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Időpontfoglalás – 06/30 999 10 44