Az emberi szervezetnek a táplálék, a víz és a levegő mellett, a fényre van szüksége az egészséges működéshez. A lézer fény jótékony hatása régóta ismert, többek közt a biostimuláló tulajdonsága. Dr. Fenyő Márta magyar fizikus vezetésével egy kutatócsoport arra a következtetésre jutott, hogy a polarizáció előidézi a sejtaktivitást, gyorsítja az anyagcserét és a bőr regenerálódását. Káros mellékhatása nincs, használata egyszerű, egyaránt alkalmazható professzionálisan illetve otthoni körülmények közt, számos egészségügyi probléma kiegészítő kezeléseként.

A Bioptron – lámpa hatásai

– regeneráló folyamatokat indít be

– a szervezet öngyógyító tulajdonságát serkenti

– pozitív hatással van a szervezet biológiai rendszerére

– ösztönzi a belső anyagcserét

– a szervezet önvédelmi rendszerét erősíti

A Bioptron – lámpa leggyakoribb alkalmazási területei

Allergia

Arc- és homloküreg, szemgyulladás,kezelése

Gégészeti illetve fülészeti betegségek

Bármilyen bőrprobléma kiegészítő kezelése

Fájdalomcsillapítás

Nőgyógyászati és urológiai problémák kezelése

Ránckezelés, ránctalanító kezelés

Vérnyomás problémák kezelése

Mire hat még jótékonyan a Bioptron – lámpa?

Izületi és reumatikus fájdalmak esetén napi 10 perces kezeléssel 6-8 nap alatt érezhető a polarizálz fény jótékoy hatása. Arcüreg-, homloküreg-, középfül- éés torokgyulladás kezelésére kifejezetten ajánlott, elősegíti a lerakódott váladék felszakadását és kiürülését. Allergiás megbetegedések esetén szintén váladékoldó hatású. Izomfájdalom, sportsérülés esetén a fájdalomcsillapító hatása érvényesül. Száj- és fogbetegségek esetén gyulladáscsökkentő hatású. Fefájás esetén stresszoldó, vérnyomáscsökkentő hatású és ezáltal az immunrendszert is erősíti.

A Bioptron – lámpa kiegészitői

A polarizált fénynek káros mellékhatása nincsen, tartós használat esetén a bőrt száríthatja ezért érdemes alkalmazni a kezelendő bőrfelületre az ún. Oxy-spray-t. A spray valójában oxigénnel dúsított desztillált víz, mely 500 %-kal növeli a bőr vízháztartását, ezáltal jelentős ráncmegelőző hatású. Enyhe bőrfertőtlenítő hatása is van, a bőrlégzést jelentősen javítja, kitűnő frissítő hatása van és bármilyen bőrtípusra alkalmazható. Gyulladt, aknés bőr kezelésére kifejezetten jótékony hatással van.

A Bioptron – lámpa hatása nagymértékben fokozható a színterápia segítségével. Ez a színterápia 6 darab, hagyományosan fújt színes üveget jelent, mely színes lencséket a lámpára csatlakoztatva növelhető a kezelés köre és hatékonysága.

Kérdésed van az arcápolással kapcsolatban? Hívj bizalommal!

Kedvenc Kozmetikusom – 06309991044