Intim gyanta fajták

Az intim terület szőrtelenítésének tárháza igen széles. Többféle stílus és fazon közül válogathatunk, a legfontosabb, hogy az egyéniségünkhöz leginkább illő fazont válasszuk, ezáltal sokkal nőiesebbnek és tisztábbnak érezzük majd magunkat. Nem számít szőrmennyiség, hossz, forma vagy szín a lehetőségek száma végtelen.

A legtöbb szalonban különböző nevekkel illetik az intim gyantázás fajtáit. Az elnevezés utalhat a gyantázott szőr mennyiségére (teljes fazon gyanta, bikini gyanta stb.) illetve a nemzetközi trendekhez illeszkedve fantázianevekkel (hollywood-i, brazil gyanta, francia) melyek általában azt a helyet jelölik, ahol kialakult az adott gyantázási szokás. A férfi és női intim gyanta abban különbözik, hogy a férfiak intim területen történő gyantázása sokkal kevésbé változatos (nem túl gyakori, hogy a férfi vendégek formát vagy színt illetően bármilyen kívánsággal állnának elő), mint a nők az intim gyantázás során.

Remélhetőleg ez a cikk némi segítséget nyújt az intim gyantázással kapcsolatos útvesztőben!

Intim gyanta fajták

Női intim bikini vonal gyanta / Bikini gyanta

A bugyi vonalán kívül eső rész szőrtelenítése.

Mikor érdemes ezt választani? Amennyiben zavar a bugyi vagy a fürdőruha alól kikandikáló szőr, esztétikusabb megjelenésre vágysz vagy sok benőtt szőröd van a bikini vonaladon és szeretnéd eltüntetni.

Női intim gyanta / Brazil gyanta / Részleges intim gyanta

A teljes intim rész szőrtelenítése, a szeméremdomb középső részén valamilyen forma (háromszög, csík, sáv, szív stb.) meghagyása. Brazíliában eredetileg csak egy vékony csíkot hagytak meg ún. leszálló-pálya formát alakítottak ki, így kényelmes, szexuálisan vonzó és higiénikus viseletet biztosított a brazil táncosok számára. Leheletnyi fürdőruha-szerű kosztümjeik alatt, melyeket a karneválokon viselnek, ez bizonyul a legpraktikusabb választásnak napjainkban is.

Mikor érdemes ezt választani? Amennyiben szeretnél higiénikus és esztétikus megjelenésű fazont, de szeretnéd ha némi szőr maradna az intim területen. Sokat viselsz esetleg tangát, intenzíven sportolsz, szaunázol vagy csak szeretnél nőies maradni.

Női teljes intim gyanta / Hollywood-i gyanta

A teljes intim gyanta, a szeméremdomb, a szeméremajkak és a fenék körüli rész teljes szőrtelenítését jelenti. Napjaink egyik legkedveltebb intimgyanta típusa.

Mikor érdemes ezt választani? Abszolút szőr-ellenes nők és férfiak számára ajánlott, higiéniai szempontból a legkiválóbb választás, hosszú távú alkalmazása esetén a szőr mennyisége jelentősen csökken vagy végleg eltűnik.

Francia intim gyanta / Francia gyanta

Franciaországban közkedvelt gyantázási mód. A szeméremdomb és az ajkak teljes gyantázása, de a fenék körüli részen a szőr meghagyása.

Mikor érdemes ezt választani? Amennyiben sima és selymes szeméremdombra, szeméremajkakra vágysz és szeretnéd ha a fenék körüli részen maradna szőr.

Kozmetikánkban az intim gyantázás menetét Te irányítod! Válaszd ki melyik intim gyanta variációt szeretnéd a fazonodon látni és milyen gyantával történjen mindez! Az egyéniségedet és igényeidet figyelembe véve kialakítjuk a kívánt formát és reméljük elégedetten távozol tőlünk!

Bejelentkezés – 06/30 999 10 44