Az intim gyantázás manapság az egyik legkeresettebb kozmetikai szolgáltatás korosztálytól és nemtől függetlenül. Az első alkalommal történő intim gyantázás előtt bizonyára sokan azt gondolják, hogy ez egy hosszú és fájdalmas procedúra. De ez nem így van! Kedvenc Kozmetikusomnál a korszerű kozmetikai eljárásoknak, eszközöknek és a több, mint 10 éves szakértelemnek köszönhetően ma már 10 perc alatt elvégezzük az intim terület szőrtelenítését kellemetlen mellékhatások nélkül.

Az intim gyantázás esetén az egyik legfontosabb tényező a gyanta minősége. Az általunk használt gyantakeverék összetétele és ideális hőfoka végett nem irritálja, nem égeti a bőrfelületet, így nem okoz hosszantartó bőrkárosodást. A másik fontos tényező a hozzáértés, melyet a több, mint 10 éves szakmai tapasztalat biztosít.

Hogyan történik az intim gyantázás 10 perc alatt?

Az intim szőrtelenítés előtt érdemes kiválasztani a kívánt fazon típust, legyen szó akár brazil, hollywood-i vagy francia gyantáról.

A gyanta típusának megválasztása is egyéni döntés kérdése, kozmetikánkban a legkedveltebb típus a saját gyantakeverékünk, de többféle gyanta közül is lehet választani.

A kiválasztás után a tiszta bőrfelületre hintőport szórunk, majd felkenjük a speciális gyantakeveréket, amit 1 másodperc múlva el is távolítunk . A gyantázni kívánt bőrfelület méretétől függően, ez a folyamat 5-10 percet vesz igénybe. Az esetleges maradék szőrszálakat csipesz segítségével távolítjuk el. A szőrtelenített bőrfelületet lefertőtlenítjük, majd bőrnyugtató, hidratáló krémmel bekenjük.  

Szőrbenövés esetén is segítséget nyújtunk, steril tű segítségével eltávolítjuk, majd szintén ezután is fertőtlenítjük a bőrfelületet. Ezután készen is vagyunk a teljes intim gyantázással, mely az elő- és utókezeléssel mindössze 15 percet vesz igénybe!

Szeretnél Te is gyors és szakszerű intim gyantázást tökéletesen sima végeredménnyel?

Jelentkezz be Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Bejelentkezés – 06/30 999 10 44