Az intim gyanta manapság az egyik legkeresettebb kozmetikai szolgáltatás korosztálytól és nemtől függetlenül. Az első alkalommal történő intim gyantázás előtt bizonyára sokan azt gondolják, hogy ez egy hosszú és fájdalmas procedúra. De ez nem így van! Kedvenc Kozmetikusomnál a korszerű kozmetikai eljárásoknak, eszközöknek és a több, mint 15 éves szakértelemnek köszönhetően ma már 10 perc alatt elvégezzük az intim terület szőrtelenítését kellemetlen mellékhatások nélkül és szinte fájdalommentesen.

Mi befolyásolja az intim gyantázás minőségét?

Az intim gyantázás esetén az egyik legfontosabb tényező a gyanta minősége. Az általunk használt professzionális, vegán gyantakeverék összetétele és ideális hőfoka végett nem irritálja, nem égeti a bőrfelületet, így nem okoz hosszantartó bőrkárosodást. A másik fontos tényező a hozzáértés, melyet a több, mint 15 éves szakmai tapasztalat biztosít.

Hogyan történik az intim gyantázás 10 perc alatt?

Az intim szőrtelenítés előtt érdemes kiválasztani a kívánt fazon típust, legyen szó akár brazil, hollywood-i vagy francia gyantáról, de bármilyen egyéb más elképzelésre is nyitottak vagyunk, hiszen fontos számunkra, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében.

A gyanta típusának megválasztása is egyéni döntés kérdése, kozmetikánkban a legkedveltebb típus a saját gyantakeverékünk, de többféle gyanta közül is lehet választani.

A kiválasztás után a tiszta bőrfelületre hintőport szórunk, majd felkenjük a speciális gyantakeveréket, amit 1 másodperc múlva el is távolítunk. A gyantázni kívánt bőrfelület méretétől függően, ez a folyamat 5-10 percet vesz igénybe. Az esetleges maradék szőrszálakat csipesz segítségével távolítjuk el. A szőrtelenített bőrfelületet lefertőtlenítjük, majd bőrnyugtató, hidratáló krémmel bekenjük.  

Szőrbenövések, szőrtüszőgyulladások kezelése

Szőrbenövés esetén is segítséget nyújtunk, steril tű segítségével eltávolítjuk, majd szintén ezután is fertőtlenítjük a bőrfelületet. Szőrtüszőgyulladások esetén is tudunk segítséget nyújtani speciális krémek használatával. A zavaró bőrtünetek eltüntetése után, a végeredmény sima, puha és szőrmentes bőrfelület. Készen is vagyunk a teljes intim gyantázással, mely az elő- és utókezeléssel mindössze 15 percet vesz igénybe!

Szeretnél Te is gyors és szakszerű intim gyantázást tökéletesen sima végeredménnyel?

Jelentkezz be Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Bejelentkezés – 06/30 999 10 44