A BeautyBrows kezelés egy több lépésből álló szemöldökkezelés, mely kifejezetten a szemöldök ívének tökéletes kialakítását és a természetes hatású szemöldökszín elérését eredményezi.

A BBrows kezelés során az ív és szín kialakítása többféle technika alkalmazása folyamán valósul meg. A kezelés hozzásegít, hogy elérd a vágyott szemöldökformát és színt. A BBrows kezeléseket 4-6 hetente érdemes megismételni, figyelembe véve az egyéni szőrnövekedést és a szemöldök szőrzet színmegtartó képességét. Az egyéni adottságok felmérésében természetesen Kedvenc Kozmetikusom kozmetikusai segítséget nyújtanak!

A BBrows menete

A szemöldök egyéni adottságainak és formázási lehetőségeinek felmérése

·      A szemöldök tökéletes ívének felvázolása az arcon

·      A felesleges szőrzet eltávolítása

·      Az ív precíz kialakítása

·      A kívánt szemöldökszín kiválasztása

·      A szín megfestése és ívének kiemelése

·      Utókezeléssel kapcsolatos tanácsadás

Az ív és a szín egyéni adottságokat figyelembe vevő kialakítása mindenki számára ajánlott, női és férfi szemöldökkezeléseket egyaránt vállalunk, hiszen a szemöldök formája és színe igen meghatározó szerepet játszik az arc megjelenésében, az arcnak kifejezetten ápolt és igényes külsőt kölcsönöz, keretet ad a szemnek, ezáltal kihangsúlyozza a tekintetet. Hiányos szemöldökszőrzet esetén is segítséget nyújtunk, hogy minél előbb tökéletes legyen a külsőd!

Gyakori kérdések a Beauty Brows kezeléssel kapcsolatban

Milyen gyorsan válik láthatóvá az eredmény?

A tökéletes forma és szín már az első alkalommal látható, amennyiben nem túlzottan kiszedett szemöldökről van szó. Túlszedett szemöldök esetén a tökéletes eredmény néhány alkalom után válik láthatóvá.

A szemöldök íve megválasztható?

Természetesen kozmetikusaink az ideális ív kialakítására törekszenek, de az egyéni elképzeléseket és igényeket is segítünk megvalósítani illetve kielégíteni. Célünk, hogy mindenki számára biztosítsuk a vágyott szemöldökforma és szín tartós elérését.

Mennyire tartós a szemöldök színe?

A szín tartóssága az egyéni szőrzet adottságaitól függ, de általában 4 hétig tart.

Milyen gyakran érdemes BeautyBrows kezelésen résztvenni?

A szemöldökkezelést 4-6 hetente érdemes megismételni. Túlszedett szemöldök esetén 3 hetente javasolt, a mielőbbi ideális szemöldökív elérésének érdekében.

Amennyiben egyéb kérdésed van a BeautyBrows kezeléssel kapcsolatban hívd Kedvenc Kozmetikusomat!

szemöldökfestés-szemöldökszedés-szemöldökformázás

BeautyBrows kezelés Kedvenc Kozmetikusomnál!

Foglalj időpontot BeautyBrows kezelésre – 06/30 999 10 44