Kozmetikai arckezeléseimet GIGI kozmetikumokkal végzem, melyek természetes alapanyagokból, gyógyszertári körülmények közt készülnek. Ezáltal gyönyörű és ápolt külsőre tehetsz szert, a bőr esztétikai hibái és a makacs ráncok is könnyedén kezelhetők. Minden fajta bőrtípus – legyen akár zsíros, száraz, normál illetve kombinált típusú bőr – kezelésére kiválóan alkalmas a változatos és minden igényt kielégítő termékkínálat.
A GIGI cég többfajta termékcsaládot készít, így különböző típusú bőrök kezelésére is alkalmas. Más-már GIGI kozmetikumot használok, legyen szó tisztító kozmetikai arckezelésről, tápláló kozmetikai arckezelésről, ránctalanító kozmetikai arckezelésről, tisztító kozmetikai arckezelésről tinédzsereknek, a hát tisztító kozmetikai kezeléséről, frissítő kozmetikai arcmasszázsról, tápláló kozmetikai arcmasszázsról, mélyhámlasztásos kozmetikai arckezelésről, vagy ultrahangos kozmetikai arckezelésről

Kozmetika arckezelés GIGI kozmetikumokkalA GIGI kozmetikumok meghatározó összetevője a Holt-tenger vize és iszapja. Eme specifikumok tartalmazzák mindazokat a növényi és ásványi anyagokat, melyeket Izrael természeti lehetőségei kínálnak.  Fontos jellemzője a GIGI különböző termékcsaládjaiban megtalálható  nappali használatra kínált termékeinek, hogy UV-A és UV-B szűrő filtert tartalmaznak. Ugyanakkor a bőr egészséges lebarnulását nem gátolják.

E megbízható, természetes eredetű alapanyagokból, gyógyszergyári körülmények között készülő márkára támaszkodva gyönyörű ápolt külsőre tehet szert, megszüntetheti bőre esztétikai hibáit és lehetőséget kap arra, hogy megállítsa az időt.

A GIGI kozmetikumok bőrápolási szisztémája, hogy kiválóan képzett szakemberek diagnosztizálása alapján végzik a professzionális bőrápolást, a tökéletes és tartós eredmény eléréséhez pedig otthon használatos készítményekkel szolgálnak.

A Gigi termékek azért népszerűek mind az öt világrészen, mert a képviseletek tanfolyamokon készítik fel a kozmetikusokat a készítmények szakszerű és gazdaságos használatára. A népszerűség egyik további forrása az állandó megújulás, fejlesztés. Egymás után kerülnek ki a gyárból a legkorszerűbb termékek, amelyek sikeressé teszik a kozmetikusok munkáját, és amelyek már megfelelnek a XXI. század követelményeinek is.