Intimgyanta fazonok | Intimkozmetika “frizurák” | Intim gyantázás | Intimgyanta ár | Brazil gyanta | Kozmetika | Leszállópálya | Kopaszbarack | Formás fazon | Fazon gyanta| Intim cicoma | Puncicicoma | Én+Te+Szex | Intimgyanta otthon | Budapest VI. | Gyantázás

Puncicicoma, a fantupírisztikus ajándék

A nyolcvanas évek végén élt egy puncifodrász Budapesten. Kuncsaftjai főleg a luxus prostituáltak köréből kerültek ki, ám fantáziadús alkotásairól azóta is suttognak a kozmetikai szalonokban még az úrasszonyok is. Akkor jött ugyanis divatba a részleges, vagy teljes szőrtelenítés intim tájakon. Rövid visszaemlékezése ma is hasznos lehet.

Az “öreg mester” bár m már nem praktizál, de jó tanácsokkal látja el a merész kedvű frizírozókat, akár odahaza is megvalósíthatók az ötletek.

Intim cicoma – feldobja a szexet!

Ha már végképp nem tudjuk, mivel frissítsük fel megfáradt kapcsolatunkat, és mi legyen az a teljesen személyes meglepetés, amit párunknak készítünk, esetleg egy hihetetlenül dögös bugyikába csomagolva, fogadjuk meg az intim fazon nagymesterének trükkjeit és tippjeit.

Gusztus dolga

A szőrtelenítésről egyik ember így, a másik úgy vélekedik, ám a legtöbb párkapcsolatban élő ember legalább egyszer, és legalább részlegesen kipróbálta már. A legtöbben odahaza, intim borotvával ügyködnek, de a kozmetikai szalonok gyantázó sarkai is tudnának érdekes történeteket mesélni, ha egyszer megszólalhatnának. A mesterfodrász maga – minő frivolitás! – a dzsungelbozontot szerette, a maga természetességében. A teljes pucérság az intim torna szakértői szerint hosszú távon nem egészséges, mivel a szőrzet egy természetes védelmi rendszer, ám a szexológusok véleménye különbözik ez ügyben.

Az egyik iskola szerint a nőt kislánnyá – serdületlen, még a másodlagos nemi jelleget fel nem öltött gyermekké – minősíti vissza a szexuális partnert, míg a másik szexológiai iskola azt vallja, hogy azzal a testrészünkkel, amivel sokat foglalatoskodunk, különösen közeli viszonyba kerülhetünk, így van ez a nemi szervekkel is. Pucéron jól tanulmányozható, jól szerethető a punci, éljünk hát a lehetőséggel.

Kovács Gyuri, – a barátnőim szerint igazi “nyelvzseni” – szerint az egész sokkal egyszerűbb ennél: egy fickó sem szeret szőrszálak után bogarászni a fogai között …

Vénuszdombi mesék – a fanszőr-guru legextrémebb eseteiből

Paróka a puncin: “Volt egy lány, aki egy nap megcsináltatta a teljes szőrtelenítést, másnap azonban egy olyan klienssel akadt dolga, aki ezt nem kedvelte és kétségbeesetten rohant újra; csináljuk vissza az egészet! Egy a profi sminkesek által színpadra használt ragasztási technikával csinos – és persze az igénybevételt kibíró tartós – kis parókát gyártottam neki, így ha erre volt szüksége, akkor parókában dolgozott, mégpedig odalent. Egyébként a teljesen csupaszon szerette.”

Festés: “Vannak hölgyek, akik odalent is befestetik a szőrzetüket, időnként nem is akármilyenre. Az egyik kliensem egy neves focistával szokott találkozni, és a nagy mérkőzések előtt mindig piros-fehér zöldre festtette a szőrzetét, ugyanis egy osztrák szex-magazinban látott egy intim helyen viselt osztrák zászlót. A hölgy – mint igazi Hungarikum – a külföldi turisták körében is szép sikereket ért el ezzel az egyszerű kis trükkel, és ez a kis kozmetikai művelet akkora summát hozott neki, hogy új autót vett a pénzből – persze bár odalent nagy honleány volt, mégsem magyar gyártmányút!”

Mázolás: “Ha már a Hölgy odalent is teljesen pucér, egész extrém dolgok is eszébe jutnak A profi smink és a ma már olyan divatos testfestés technikáinak ötvözetéből különleges képeket festetnek fel, mégpedig úgy, hogy az ne jöjjön le egyhamar. A jómódú török férfi kedvese a félholdat kérte odalentre, míg egy magas rangú katonatiszt babája egy sor kitűntetést festetett a vénuszdombjára, mondván, hogy a katonának kitüntetett puncival lesz dolga! Természetesen kérnek ide a lányok mindenfélét, nyilat, ami a “célra tart”, behajtani tilos táblát, de virágot, vagy a kedves imádott focicsapatának címerét is rajzoltam már vénuszdombra.”

Tapétázás, és stukkózás: A szerelemben ma már sokkal modernebb ötleteket is bevetnek, mit  kilencvenes évek végén. Az intim piercing gyakran a kompozíció szerves része, és néha elképesztő alakzatokat óhajtanak ide a hölgyek. A boltban készen vásárolható felragasztható tetoválások, illetve a hennázás elérkezésével az intim szépészet is erős változást hozott.

Punci cicomában is csináld magad!

A szép formát igazán csak profi tudja leszedni, mégpedig gyantával, ezzel legjobb, ha odahaza nem kísérletezünk, maximum kedvesünk, vagy barátnőnk segítségét vehetjük igénybe. Az intim gyanta nagyon fájdalmas, ám sokkal később nő ki, mintha borotvával esünk neki a hajasbabának. Ha azonban otthoni fazonírozásra vágyódunk, akkor marad mégis a borotva, vagy a kozmetikában a teljes gyantázás, és a felfestett vagy ragasztott képek.

A legegyszerűbb, ha felragasztós mű tetoválások között keresgélünk, ünnepi alkalmakra akár csillogós, vagy játékos képeket is válogathatunk. Szépen mutat egy intim kép a köldökékszerek alatt is, de ha egy nagy strassz követ ragasztunk csak a hasunkra, az is kedves ötlet lehet.

Cikk: Váraljai Julianna, http://www.harmonet.hu/te_en_szex/10124-puncicicoma,-a-fantupirisztikus-ajandek.html

intimgyantaintimgyanta