A szemöldöklaminálás aránylag új kozmetikai eljárás, mely igen gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Jelenleg a legkedveltebb kozmetikai kezelések közé tartozik, mert rövid idő alatt látványos és tartós eredményt érhetünk el vele. Sokan szeretnének dúsabb, ápoltabb, hangsúlyosabb szemöldököt de nem mindenkinek van ideje nap mint nap kialakítani az arcához leginkább passzoló szemöldökívet. A szemöldök laminálása az egyik legjobb és legtartósabb megoldás az ideális szemöldök formájának eléréséhez illetve az optikai sűrítéshez. Szinte bármilyen szemöldökszál típus kezelhető ezzel a kozmetikai eljárással.

A kezelés időtartama kb 30-40 perc, a tartóssága 4-6 hét.

Nézzük mit kell tudnod még a szemöldöklaminálásról!

 

Mire jó és kinek ajánlott a szemöldök laminálása?

A szemöldöklaminálás célja a szemöldök dúsabbá, rendezettebbé tétele, ezért egyaránt ajánlott férfiaknak és nőknek is korosztálytól függetlenül. A természetes megjelenéstől egészen az extrémebb szemöldökig bármilyen szemöldök kialakítható egyénbeszabottan. A ritkább szemöldökű vendégeknek szintén jó megoldás lehet, mivel így optikailag dúsabbá tehető a megritkult szemöldök, kiegészítve szemöldökfestéssel. A göndör szemöldökszálak is igen hatékonyan „megszelídíthetők” ezzel a módszerrel ellenben az otthoni praktikákkal (pl. fixáló zselé stb.) szemben. A tetovált szemöldökű vendégeken is elvégezhető a szemöldöklaminálás, amennyiben a tetoválás már begyógyult. Erős és hosszú szemöldökszálakkal rendelkező vendégek esetén a laminálással javítható a szemöldök formája, viszont ha ritkásabb a szemöldök érdemes megvárni míg a kiritkított szemöldök visszanő.

Fontos, hogy a kezelés előtti hetekben hagyd a szemöldökszálakat megnőni, mivel így sokkal könnyebben kialakítható az arcodhoz illő szemöldökforma!

A szemöldöklaminálás professzionális anyagokkal és megfelelő képzettséggel végezve teljes mértékben biztonságos és nem károsítja a szemöldökszálakat.

A szemöldöklaminálás után a tartós eredmény érdekében:

  • a kezelést követően 48 órán át kerüld a víz és arcápoló kozmetikumok használatát!
  • 48 óráig kerüld az uszodát és a szaunát!
  • a hajmosás és a szemöldöksmink is kerülendő 48 órán át a kezelés után!

Jelentkezz be szemöldöklaminálásra Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Időpontfoglalás – 06309991044