A 3D szempillahosszabbítás a legtartósabb megoldás a rövid, ritkás és világos szempillával rendelkezők számára. A műszempillát leggyakrabban a szórakoztatóipar szereplői, főként színész- és énekesnők – mint Madonna, Adele vagy Jessica Alba – viselik, nagy mértékben hozzájárultak a műszempilla viselés népszerűsítéséhez és elterjedéséhez.

A műszempilla lehet soros (a szempillaszálak egy sorban vannak rögzítve), tincses (a szempillaszálak tincseket alkotnak, egy tincs általában 5-7 szál), illetve szálas (a szempillaszálakat szálanként helyezik fel). A szálas műszempilla, azaz a 3D műszempilla biztosítja a legtermészetesebb megjelenést, de attól függően, hogy hány szálat és milyen hosszúságút teszünk fel a szem köré, buja és igéző hatást is elérhetünk vele.

Manapság már mindenki számára elérhetőek ezek az eljárások, így sokkal nőiesebbnek és vonzóbbnak érezhetjük magunkat. Viselhetjük hétköznap vagy akár buliba, esküvőn, sportoláskor, terhesség idején bárhol bármikor. A legtöbb kozmetika illetve szépségszalon szolgáltatásai közt ma már megtalálható a műszempilla felhelyezése, csak a fantázia és az egyéni igények szabnak határt a műszempilla viselésének.

Egy kis történelem

A szempillahosszabbítás az 1990-es évek elején kezdett népszerűvé válni és egyre több szupermodell, híresség és színésznő viselte a kamerák kereszttüzébe, ezáltal kölcsönözve igéző tekintetet maguknak. A műszempillát viselők természetesen igyekeztek elhitetni a nagyközönséggel, hogy veleszületett tulajdonságuk a dús és hosszú szempillasor, de mikor néhány újságíró lerántotta a leplet és kiderült, hogy némi rásegítéssel bárkinek lehet gyönyörű és tökéletes szempillája a nők egyre inkább keresték ezt a szolgáltatást a szépségszalonokban. A 2000-es évekre már a legtöbb kozmetikában a műszempilla felhelyezése alapszolgáltatássá vált.

A műszempilla felhelyezésének folyamata

Fontos, hogy hozzáértő szakemberrel végeztessük a műszempilla felrakását! Otthon ha nem életbevágó ne próbálkozzunk vele, mert a szempilláink bánhatják a nem hozzáértő applikálást. A műszempilla felheylezése fekvő helyzetben történik, professzionális anyagok felhasználásával. A műszempilla soha nem ér a bőrhöz, ezért nem akadályozza a saját szempilla növekedését és a professzionális anyagok biztosítják, hogy soha nem roncsolja a saját szempillákat!

A műszempilla felhelyezésének költségei

A műszempilla professzionális felhelyezése, tehát ha hozzáértő kozmetikusok segítésgét vesszük igénybe, általában 4000 Ft -15000 Ft között van. A soros illetve a tincses műszempilla olcsóbb, de kevésbé tartós, kb. 1-7 nap, a szálas, azaz a 3D műszempilla tartóssága 4-6  hét.

A műszempilla felhelyezésének időigénye

Soros műszempilla – 5 perc

Tincses műszempilla – 20 perc

3D tartós műszempilla azaz a szálas műszempilla – 1,5 óra

A műszempilla anyaga

Szempillahosszabbításkor a műszempilla szálak szintetikus anyagból készülnek, mivel ezek a legtöbb ember számára biztonságosak, nem okoznak semmiféle kellemetlen allergiás tünetet.  Díszíthető még különféle kövekkel, strasszokkal, tollakkal, a kiegészítők száma határtalan.

Szeretnél vonzó, igéző tekintetet?  Jelentkezz be műszempilla felhelyezésre!

Bejelentkezés – 06 / 30 999 10 44