Több önbizalommal felvértezve sokkal sikeresebbek vagyunk az életbe és külsőnk is vonzóbbá válik, ezáltal jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A jelen embere szívesen változtatja külsejét, szívesebben kipróbál újabb és újabb kozmetikai eljárásokat és merészebb mint elődeink valaha. Ez az oka annak, hogy a szépségszalonok többsége többfajta szolgáltatást nyújt vendégei számára. Az egyik legnépszerűbb szolgáltatás jelenleg a kozmetikai szolgáltatások közt a tartós műszempilla felhelyezése, legyen az szálas, tincses vagy soros.

Természetesen ki ne szeretne szebb és vonzóbb külsőt?! Nyilván ez a két fogalom relatív, de vannak bizonyos külső jegyek, melyeket az emberek 99,9%-a vonzónak talál. Ezek közé tartozik a hosszú és dús szempilla, mely igéző és csábító tekintetet kölcsönöz.

Mi valójában az előnye a műszempillla viselésének?

Optikailag nagyobb szemek. A természetes állapothoz képest a szem sokkal hangsúlyosabbá válik, a műszempilla kiemeli a tekintetet, mivel dúsabbnak tűnik a saját szempilla.

Sokoldalú viselet. A műszempilla viselése bármilyen alkalom, legyen szó buliról, munkáról, randiról, sportolásról vagy csak egy szimpla vásárlásról tökéletes kiegészítése öltözetünknek. Ápol és öltöztet, lehet akár szolid, akár vad a megjelenésed a műszempilla az egyéniségedhez igazítható, bárhol és bármikor viselhető.

Önbizalom növelő hatás. A dúsabb szempillák és a hangsólyos tekintet, mások tekintetét szinte magához vonzza. Az arc és a szemek szépségét kiemeli, ha a tükörbe nézve szépnek látod önmagad, mások is szépnek fognak látni, mivel a kisugárzásod pozitívvá válik.

Smink nélkül is elbűvölő tekintet. Kedveled a természetességet? Ha nem viselsz sminket csupasznak és rondának érzed magad? Ki szeretnéd emelni a tekintetedet? A műszempilla viselése a megoldás. A modern, műszempillával kapcsolatos vívmányok egyik nagy előnye, hogy abszolút természetes hatás érhető el velük. Legfőképpen a tartós szálas műszempilla viselése, de ha merészebb és feltűnőbb pillákra vágysz a tincses vagy a soros szempilla lehet a megoldás.

Ápolt és higiénikus viselet. A sminkkel ellentétben a megfelelő minőségű műszempilla és műszempilla ragasztó használatával a műszempilla nem kenődik el, nem ragad, más anyaggal érintkezve nem okoz semmilyen elváltozást a bőrön. Allergiamentes, de ettől függetlenül érdemes bőrpróbát végezni.

Ha készen állsz a műszempilla viselésére Kattints ide!