A hidegebb napok elmúltával és a tavasz beköszöntével minden nő szeretne megújulni, feltöltődni, arcbőrét felfrissíteni, ragyogóbbá tenni. Ez könnyedén elérhető bárki számára, de hogyan is tegyük mindezt?

Bőrradírozás házilag. Melegebb időben mindenki szívesebben hord lazább, lengébb ruházatot, nyitott cipőket, melyek láthatóvá teszik a hidegebb időben eltakart testrészeket, mint pl. a dekoltázs, a hát, a lábfej stb. Érdemes heti egyszer alaposan átradírozni bőrünket nagyszemcséjű bőrradírral, így eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek és az eredmény egy homogén felszínű, ragyogó bőrfelszín. Ezután ne feledkezzünk meg a bőr alapos hidratálásáról, lehetőleg olyan kozmetikai készítményeket használjunk, melyek nem tartalmaznak illatanyagokat és színezékmentesek.

Tavaszi bőrmegújító kozmetikai kezelés. Minden évszakváltás esetén, így tavasszal és nyáron is szüksége van a bőrünknek egy alapos, kozmetikus által végzett kitisztításra, így teljesen megszabadulhatunk az arc pórusaiban levő szennyeződésektől és napozáskor nem égnek bele az arcbőrbe a pattanások, a nap sugarainak hatására.

Tavaszi napvédelem. Tavasszal is gondoskodni kell a bőr fényvédelméről. Az UV sugarak ekkor is hatással vannak a bőr felszínére, érdemes UV filterrel ellátott fényvédőket használni, a legjobb, ha főleg természetes összetevőket tartalmaznak.

Folyadékfogyasztás. Bőrünk teljes megújulásához, illetve a különböző tavaszi méregtelenítő kúrák elengedhetetlen feltétele a megfelelő vízmennyiség elfogyasztása. Naponta igyekezzünk 1,5-2 liter szénsavmentes ásványvizet meginni, így biztosítva a méregtelenítés és a hidratálás intenzívebb hatását.

Immunrendszer erősítése. “ Az vagy, amit megeszel.” szól az ismert mondás. Fogyasszunk naponta több alkalommal gyümölcsöt, zöldséget, mellyel mindamellett, hogy az immunrendszert erősíti, hozzájárul a bőr megújulásához. A szervezet hatékonyabban védekezik az allergia és a betegségek ellen, amennyiben az immunrendszer megfelelően működik.

Jelentkezz be tavaszi bőrmegújító kezelésre Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Időpontfoglalás – 06/30 999 10 44