A szilveszteri buli az év egyik legnagyobb és legfontosabb bulija. Idén nem igazán a csillogó smink a divat Szilveszter estén, inkább a metálos színek illetve a selyemfények használata. A trendszínek közt találjuk a metálkék, a levendulalila, a mélylila, a jádezöld és a smaragdzöld színeket. Az 50-es évek hollywood-i sminkje – hangsúlyos szemöldök, határozott tusvonal, piros száj – idén is kiváló választás. A visszafogott megjelenést a 3D műszempilla,  füstös szem és a natúr száj biztosítja, de ha feltűnőbb sminkre vágysz mindenképp a strasszok, csillámok  és a soros vagy tincses műszempilla használata kötelező!

Hogyan készítem a sminket?

Alapozás. A tökéletes alapot a smink felviteléhez, a bőr leradírozásával, majd hidratáló krém felvitelével biztosítom. Ezután a bőrszínnel megegyező alapozóval ecset segítségével felviszem a bőrre az alapozót, az esetleges bőrhibákat korrektor segítségével palástolom. Az arc púderezése után a pirosítót is felviszem az arccsontra, a szemöldökcsontot is kiemelem némi világos színű selyemfénnyel.

Szemöldökformázás. A szemöldök vonalát kialakítom az arc adottságaihoz idomulva és az esetleges hibákat szemöldökporral vagy szemöldökceruzával kijavítom.

Szemsmink. A kiválasztott színárnyalatok közül a sötétebb színűt a szemhéj külső részére viszem fel, majd a világosabb színt a belső szemzugba. A szempillák tövét sötét szemceruzával vagy tussal emelem ki. Majd a kívánt igény szerint csillámokkal vagy selyemfénnyel dobom fel a sminket. Ezt követően jó minőségű, szempillahosszabbító spirállal kenem ki a szempillákat. Természetesen alternatívaként a 3D szálas műszempillát esetleg soros vagy tincses szempilla is rendelkezésre áll.

Ajakfestés. Amennyiben a szem sminkelése hangsúlyos, erős színekkel történt, abban az esetben a natúr vagy nagyon halvány szájszín a legjobb választás. A smink befejeztével még egy kevés pirosítót viszek fel az arccsontodra, így tökéletes szilveszteri sminkben tündökölhetsz az esti partyban!

Amennyiben tökéletes szilveszteri sminkre vágysz, hívj bizalommal!

Sándor Orsolya divatsminkes – 06/30 999 10 44