A tükörbe nézve, erősebb fénynél hirtelen néhány felületi ráncra leszel figyelmes az arcodon. Megfogod és kissé kifeszíted a bőrt,hogy fiatalosabbnak és üdébbnek tűnjön, de amint elengeded az arcbőrt visszaáll eredeti állapotába.Ismerős?

A kiegyensúlyozott és egészséges étrend mellett, mely az alapja a hosszan tartó fiatalos bőrnek, érdemes bevetni néhány szépségápolási trükköt, melyek azonnal palástolják az öregedés jeleit és ragyogó arcbőrt kölcsönöznek.

Gyümölcssavas hámlasztás.A hámlasztás fokozza a bőr hidratációját, a kollagénszintézist ezáltal a bőr feszesebb, egységesen pigmentált, fiatalosabb, ragyogóbb lesz, simább és puhább tapintásúvá válik.  Az AHA-savak, azaz a gyümölcssavak segítségével történő hámlasztás ma már mindenki számára elérhető. Gyümölcssavas bőrhámlasztáskor…  több információért kattins ide!

Ultrahangos arckezelés. Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be. Ultrahangos kozmetikai arckezelés során a bőr letisztítása és a felső hámréteg eltávolítása után hatóanyagot tartalmazó krémeket vagy szérumokat illetve komplexeket juttatunk a bőrbe, ezekkel tápláljuk a bőrt és a hatás akár egy- két hétig is tarthat. Az ultrahangos arckezelés előnyeit itt találod, kattints!

Arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs. Az arcmasszázs jótékony hatásai a bőrre:  a hámréteg védelmi funkciója javul, a sejtek anyagcseréje fokozódik, csökkenti a mitesszerképződést, a bőr tápanyag felszívó funkciója javul, az arcbőr hidratáltabbá, üdébbé, sugárzóbbá válik, a bőrfelszín sima és bársonyos tapintásúvá válik. Az arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs fogásai…több információért kattints ide!

Árlista

Amennyiben felmerül bármilyen kérdésed a ránckezelésekkel kapcsolatban hívj bizalommal!

Sándor Orsolya – 06/30 999 10 44