Napjainkban többféle módja létezik az intim terület szőrtelenítésének, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy a megjelenésed vonzóbb és ápoltabb legyen az átlagnál. Melyek is ezek a módszerek? Nézzük!

A legfontosabb, hogy tisztába legyél az alternatívákkal és leszámolj a régi látásmóddal, ami esetleg a fejedbe motoszkál, történetesen hogy a szépségipar vívmányai a nőknek valók! Felejtsd el, manapság egy férfi attól vonzóbb a nő számára, ha ad a külsejére és a ruha alatt lévő testfelülete is ápolt és nem egy dzsungelt hord a pólója vagy az inge alatt illetve a nadrágjában!

Hogyan lehet szőrteleníteni az intim területet?

Gyantázás

A borotválás és az epilálás mellett a gyantázás nyújt egyéb alternatívát a tartós szőrtelenítésre. Pontosabban a legtartósabb szőrtelenítő eljárás, melynek sima és egyenletes bőrfelület az eredménye. Legalább 2-3 hétig vagy tovább a gyantázott terület szőrmentes marad, így higiénikusabb és esztétikusabb látványt nyújt.

Az intim gyantázás ugyanúgy zajlik, mint a nők esetében, szépségszalonban, elszeparált helyen, gyantaágyon, nyugodt és higiénikus körülmények közt. Mit tarts szem előtt mielőtt gyantáztatnál?  Tudj meg többet! Férfias módszerek – Intim gyanta férfiaknak

Trimmelés

Sok férfi egyszerűen lerövidíti a szőrzetét, így ugyan ténylegesen ápoltabbá válik az intim terület, de mivel a lenyírt szőrzet szúróssá is válik nem a legjobb megoldás a partner szempontjából. A nem hozzáértően végzett szőrnyírás különböző mellékhatásokkal is járhat pl. szőrtüszőgyulladással.

Borotválás

A leggyorsabb módja a szőr eltávolításának. Nem igazán tartós megoldás, a szőr már akár másnap, de 24 órán belül biztosan megjelenik újra.

Valószínűleg tudod hogyan kell helyesen borotválkozni, de mivel ez egy érzékeny terület, íme néhány tanács, hogyan kerüld el illetve csökkentsd a borotválkozással járó kellemetlenségeket! Bőrápolási útmutató férfiaknak