Szilveszterre 3D műszempillát rakattam fel és most már szeretném leszedni. Hogyan tudom eltávolítani a műszempilláimat? Megéri házilag próbálkozni vagy inkább kozmetikussal csináltassam?

A 3D műszempilla eltávolítása mindenképpen szerencsésebb ha kozmetikus segítségével történik. A 3D műszempilla tartóssága kb. 6 hét, ez alatt az idő alatt nő le a saját szempilla szálakkal együtt teljesen a műszempilla, tehát a saját pillák is ennyi idő alatt hullanak ki maguktól.

Amennyiben előbb szeretnél megszabadulni a műszempilláktól, speciális leoldószert kell használnod, azért, hogy ne károsítd a saját szempillákat. Általában az összes műszempilla szetthez tartozik ragasztó leoldószer illetve biztosan be lehet szerezni azonos gyártótól származó darabot. Fülpiszkáló vagy vatta segítségével a ragasztó oldószerét rácsöpögtetjük a műszempillák tövére, ezekben a leoldószerekben olyan anyagok vannak, melyek a ragasztó kötéseit feloldják de nem károsítják a saját szempillákat. Óvatos mozdulatokkal kissé megdörzsölheted a pillák tövét, de mindezt nagyon kifinomult mozdulatokkal kell csinálni, mivel igen sérülékeny testrészről van szó. Kissé csíphet a leoldószer gőze, de kitartás, igyekezz minél gyorsabban csinálni. A 3D műszempillák eltávolítása után bórvizes vattával öblögesd a szemed, ez megnyugtatja és kitisztítja a szemet és a szemkörnyéket.

A legbiztonságosabb módja a műszempilla eltávolításának, ha kozmetikus segítségéd kéred, mivel képzett szakember lévén ő tud a legkörültekintőbben eljárni ebben az esetben és a saját pillák így károsodnak a legkevésbé!

Amennyiben segítségre van szükséged hívd a 06/30 999 10 44 – es számot!