A professzionális kozmetikai felhasználásra szánt ultrahang gép alkalmazása már sokak számára ismerős, de a pontos működésének és alkalmazási területeinek ismerete már nem annyira széles körben elterjedt.

Az ultrahang kifejezés a 20000 Hz-nél magasabb frekvenciájú hangok összességének gyűjtőneve. Ezek a hangok kívül esnek az ember által hallható hangok tartományán.

A kozmetikai felhasználás során általában arckezelések illetve testkezelések kiegészítő kezeléseként alkalmazzák. Az ultrahang létrejöttét a gép kezelőfejében lévő kvarckristály áram hatására kialakuló rezgő mozgása hozza létre.. A rezgés zselé, szérum, olaj stb. segítségével biztosítja, a bőr és a kezelőfej közti közeget(ez a felvivendő hatóanyag és a bőr mélyebb rétegei  közt lévő kapcsolat miatt lényeges).

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be. Ultrahangos kozmetikai arckezelés során a bőr letisztítása és a felső hámréteg eltávolítása után hatóanyagot tartalmazó krémeket vagy szérumokat illetve komplexeket juttatunk a bőrbe, ezekkel tápláljuk a bőrt és a hatás akár egy- két hétig is tarthat. Az ultrahanggal végzett kezelés hatását fokozhatjuk mikromasszázs-zsal. A mikromasszázs segíti a hatóanyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását. Minden fajta bőrtípusra alkalmazható az ultrahangos kozmetikai arckezelés, korosztálytól függetlenül.

Az ultrahangos arckezelés előnyei

– javítja a vér – és nyirokkeringést

– a kollagénszintézis javítása, azaz a bőr rugalmasságának fokozása, a  bőr feszesítése

– az izomszövetek vérellátásnak fokozása

– a kötőszöveti rétegek sav-bázis egyensúlyának normalizálása

– a meglévő ráncok csökkentése, halványítása

– az arcbőr öregedési folyamatainak lassítása

További jótékony hatások

– a kézzel végzett masszázshoz képest, sokkal hatékonyabb, mivel a hatóanyagok ezáltal mélyebbre tudnak hatolni a bőrbe

– a finom ultrahangrezgés a bőr idegeire is hat, lényegesen nyugodtabbnak érezzük magunkat a kezelés után!

Jelentkezz be ultrahangos arckezelésre!

Időpontfoglalás – 06309991044