Míg a férfiak a hasukon jelentkező felesleges zsírpárnával, azaz a ”sörhas” problémával küzdenek, addig mi, nők, leginkább a fenéken megjelenő többlet zsírral nem tudunk mit kezdeni. Mindenre van megoldás! Íme néhány tipp, hasznos tanács, hogyan szabadulj meg gyorsan és hatékonyan a fenékre telepedett zsírpárnáktól!

Fogyasztó vákuumkezelés. A vákuumkezelés legnagyobb előnye, hogy a fogyás cm-ben mérhető. A vákuumhatás a zsírpárnákat célozza meg, a vérbőség fokozása mellett az anyagcserét is felgyorsítja, így a bőrfelszín simábbá és egyenletesebbé válik, tehát a narancsbőr ellen is kiválóan alkalmazható ez a fajta kezelés. Egy-egy alkalom 20-30 percet vesz igénybe, a vákuumgép használata lokalizálható, tehát szinte bármely testrész kezelhető vele. Az első alkalom után a bőr feszessége javul, majd a 3-4 alkalom után már tapasztalható a cm-ben mérhető fogyás. Egy kúra 10 alkalomból áll, két kúra közt 1 hét szünetet kell tartan, mivel a méreg- és salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül távozik, tehát igénybe veszi a nyirokereket, melyeket pihentetni kell, majd a pihenő után ismét folytatható a fogyasztó testkezelés.

Jelentkezz be vákuumkezelésre!  Időpontfoglalás – 06/30 999 10 44

Rendszeres testmozgás. A mozgás fontosságával valószínűleg mindenki tisztában van, hiszen nap, mint nap találkozhatunk a médiában megjelenő egészségtudatos életmódot szorgalmazó reklámokkal, melyeknek fő mondanivalójuk a heti háromszori, rendszeres edzés, testmozgás fontossága. A hangsúlyt mindenképpen helyezzük a kardio gyakorlatokra, de kezdésnek megteszi egy kis lépcsőző vagy elipszisgép használata az edzőteremben vagy egy jó séta a Margitszigeten.

Elegendő folyadékfogyasztás. A megfelelő mennyiségű szénsavmentes víz fogyasztása elengedhetetlen feltétele az egészséges életmódnak. Fogyassz ásványvizet vagy gyógyteát, így még gyorsabb lesz az anyagcseréd, tehát a zsírpárnák gyorsabban apadni kezdenek. Emellett a szervezet méregtelenítésének intenzitását is növeli a sok folyadékivás.

Fogyasztótablettákat ne! A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha létezne valamilyen fogyasztótabletta, ami rövid időn belül eltávolítja a leadni kívánt túlsúlyt, azonban ezeknek az állítólagos “csodaszereknek” nagyon sok mellékhatásuk van, ráadásul drágák is illetve hosszú távon nem segítenek megszabadulni a feleslegtől, kerüld használatukat!

Ne ülj sokat! Ha hisszük, ha nem, az ülve töltött idő az egyik legkedvezőbb körülmény a zsírpárnák beágyazódásához a fenék részen is. Bár sokan ülnek nap, mint nap hosszú órákat az irodában a számítógép előtt, lehetőség szerint néha állj fel, nyújtózz egyet vagy lift helyett használd a lépcsőt, így kerekebbé válik és kisebb lesz a popsid!

Jóga vagy Pilates. Ez a két mozgásforma a leghatékonyabb zsírégető módszerek közt vannak számon tartva. A mozdulatok lassúak, egy-egy póz hosszabb ideig tartásával hatékonyan ég a zsír emellett az izomzat is látványosan fejlődik! Néhány alkalom után látványos fogyás érhető el, a vákuumkezelés szolgál ezeknek a mozgásformáknak kiegészítő kezeléseként a még hatékonyabb eredmény elérésének érdekében.

Fogyj gyorsan és könnyedén! Jelentkezz be vákuumkezelésre!

Kedvenc Kozmetikusom – 06/30 999 10 44