Gyulladt pattanás vagy heg, legyen szó bármelyikről, mindkettő kezelését bízd inkább tapasztalt kozmetikusra! Időpontfoglalás

Az arcon megjelenő hegeknek általában két csoportját különböztetjük meg.

– régebbi sérülésekből illetve gyermekkori betegségekből (pl. bárányhimlő) visszamaradt hegek

– gyulladt pattanások nem megfelelő eltávolítása, tisztítása utána megmaradt hegek

Az arcon megjelenő pirosság

Bizonyára sokan tapasztalták már azt a rossz érzést, amikor egyik pillanatról a másikra fájó dudor, pattanás keletkezik az arcbőrön. Ilyenkor az első gondolta hogyan tüntessük el, hogyan fordítsuk vissza a folyamatot. Az első és legfontosabb, hogy ne piszkáljuk az érintett felületet, mert a kezünkön lévő baktériumok tovább ronthatják a helyzetet. Este lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg az arcunkat, a sminket távolítsuk el, mivel az esetlegesen az arcon maradt sminkmaradványok illetve a környezetben jelenlévő szennyeződések további gyulladást eredményezhetnek.

Alapozó, korrektor

A pattanás, heg látszólagos eltüntetésének egyik legismertebb módja az alapozó, korrektor használata. Minden esetben a bőrtípusnak megfelelő és a bőrszínnel megegyező alapozót vásároljunk. A korrektor mindig legyen világosabb az alapozónál és míg az alapozót mindenhol egyenletesen eloszlatjuk az arcon, addig a korrektort csak helyileg alkalmazzuk. Lehetőség szerint kerüljük a fedőkrémek, színezett hidratáló krémek használatát, ugyanis kőolajszármazékokat tartalmaznak, melyek eltömítik a pórusokat, így további gyulladásos folyamatok kialakulásához vezet illetve a meglévő ket felerősíti.

Tisztító arckezelés, gyümölcssavas mélyhámlasztás

A pattanásokat és a hegeket ne próbáljuk házilag orvosolni! Minden ember arcbőrének szüksége van rá, hogy megfelelő, kozmetikus által történő, szakszerű bánásmódban részesüljön. Ha problémák adódnak bőrünkkel, esetleg olyan heg van rajta, amely hosszú idő óta zavarja a mindennapjainkat, érdemes kozmetikus zsakember segítségét kérni, aki gyümölcssavas mélyhámlasztással segíthet eltüntetni ezeket a hegeket. A pattanások eltüntetésének leghatékonyabb módja a  tisztító arckezelés, mely által a bőr teljes mértékben kitisztítható, tehát a végeredmény egy tiszta és szennyeződésmentes arcbőr.

Jelentkezz be arctisztító kezelésre, mélyhámlasztó kezelésre Kedvenc Kozmetikusomhoz!

 Időpontfoglalás– 06/30 999 10 44

Árlista