A tavasz közeledtével bőrünknek és a szervezetünknek is szüksége van némi feltöltődésre és megújulásra, mivel a téli hónapok zord időjárása igencsak megviselte a bőrünket és a belsőnket egyaránt amennyiben nem foglalkoztunk vele kellőképpen. Az ünnepek alatt felszaladt kilóktól is érdemes mielőbb megszabadulni, így egészségesebbé és fiatalosabbá válhatunk. Nézzük mit tehetünk, hogy felfrissítsük, regeneráljuk bőrünket és fitten vágjunk bele a tavaszi szezonba!

Vákuumkezelés. Narancsbőr ellen a leghatásosabb eljárás, mellyel hatékonyan lehet fogyni. Általában a testsúly csökkenés mellett, jelentősebb a comb, has illetve felkaron a centiméterben tapasztalható fogyás. 10 alkalom alatt, mely egy kúrának számít átlagban 1-1,5 cm fogynak a vendégek. Több kúrát is végig lehet csinálni, de két kúra között 1 hetet javasolt kihagyni, hogy a nyirokérrendszer pihenni tudjon. Érdemes tavasszal elkezdeni a narancsbőr elleni kezelést, így a fürdőruhaszezonra már megszabadulhatunk a narancsbőr nyújtotta nem túl esztétikus látványtól, nem beszélve a karcsúbb combról és hasról.

Gyakori kérdések a narancsbőr elleni vákuumkezelésről

Tisztító arckezelés. Mielőtt megjelennek tartósan az első napsugarak, érdemes kitisztítani az arcod. A pattanásos bőrnek nem tesz jót ha napfény éri, mivel károsíthatja a bőrfelületet és heges, foltos bőrt eredményezhet. A tisztító arckezelés az alapja a bőr táplálásának és hidratálásának, mivel a pórusokban lévő szennyeződés gátolja a hatóanyagok felszívódását, ezért mindenképpen el kell távolítani a faggyút a pórusokból és így az arckezelés eredménye a sima, puha, tiszta és báronyos bőr lesz.

A tisztító arckezelés menetéről ITT tudhatsz meg többet

Ultrahangos arckezelés. Az ultrahang segítségével elősegíthetjük a vízben és a zsírban olddó hatóanyagok felszívódását a bőrben egyaránt, tehát tápláló és hidratáló hatása igen hatékony, a modern arcápolás elengedhetetlen eszköze. Télen alapvetően kevésbé figyelünk a bőr megfelelő táplálására, de ezzel a kozmetikai eszközzel pótolhatjuk, majd szinten tarthatjuk a bőr ideális állapotához szükséges hatóanyag szintet.

Az ultrahang alkalmazási területeiről több információt ITT találsz

Gyantázás. Felejtsd el a borotvát! A pasik inkább a gyantázott, sima és puha fazonra szavaznak ellenben a szúrós, napi szinten borotvált intim résszel. Tartós szőrtelenítésről ebben az esetben beszélhetünk, mivel az összes többi szőrtelenítő megoldás tiszavirág-életű. Mielőbb elkezded gyantáztatni a szőrzeted, annál előbb kikopik a szőr és szép, ápolt, igényes külsőd lesz.

Nézd meg milyen variációk léteznek intim gyantára! Kattins!

Brazil gyanta – Mi történik valójában, miután bejelentkezel? Tudj meg többet!

A tökéletes gyantázás ismérveit ITT találod!

Otthoni felfrissülés. Tavasszal a belső szervezetnek is szüksége van a regenerálódásra, ezt  legkönnyebben méregtelenítéssel tudjuk elérni, így távoznak a szervezetből fa elesleges kilók és a méreganyagok is. Könnyebbnek fogjuk érezni magunkat, fittebbek és egészségesebbek leszünk. Mindennek elérése érdekében érdemes még heti kétszer szaunázni vagy gőzkamrába látogatni, heti 2-3 alkalommal mozogni és odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Otthon használhatunk még testradírt heti egyszer és törekedjünk minél több vizet vagy eredeti kínai zöld teát fogyasztani.

Bármilyen kérdésed van a fent említett kezelésekkel kapcsolatban vagy szeretnél bejelentkezni hívj bizalommal!

Sándor Orsolya – 06/30 999 10 44