Intim gyanta előtt

  • Nagyon fontos, hogy ne borotválkozz, ne vágd le a szőrszálakat, ne nyírd rövidebbre az intim szőrzetet! Minél hosszabb a szőr annál könnyebben, gyorsabban és fájdalommentesebben legyantázható.
  • Ne izgulj, manapság ez ugyanolyan természetes folyamat, mint a nők számára. A gyantázás előtt nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, az intimkozmetikus előtt semmi sem ciki!
  • Nyilván minden férfi a legjobban attól tart, hogy gyantázás közben esetleg erekciója lesz. Intim gyantázás közben ez tényleg megtörténhet, de nem törvényszerű. Az intimkozmetikus fel van készülve erre az esetre is, hiszen nem először találkozik ezzel a jelenséggel, de az esetek többségében az esetleges erekció pár perc alatt elmúlik.

Intimkozmetika férfiaknak – A férfi intim gyanta pontos menetéről itt olvashatsz

Intim gyanta után

  • Az intim gyantázást követően pár órával jobban teszed, ha nem csinálsz semmit, ami fokozott izzadással jár, mivel a bőrfelület még érzékeny, de egy nap múlva már nyugodtan mehetsz edzeni.
  • Az intim terület szőrtelenítése után érdemes kerülnöd a forró zuhanyt, a meleg vizes medencét, a szaunát 24-48 óráig, így elkerülheted az esetleges fertőzések kialakulását.
  • Amennyiben úgy érzed a gyantázott bőrfelület még másnap is túl érzékeny nyugodtan bekenheted bármilyen hámképző, bőrnyugtató krémmel vagy aloe vera tartalmú géllel.

Tévhitek a férfi intim gyantával kapcsolatban

  • “Fájdalmas”– a média sokszor nagyon fájdalmas beavatkozásként állítja be a gyantázást, de a közhiedelemmel ellentétben a mai módszereket és gyantákat használva már jóval kellemesebb élményt nyújt. Manapság a kozmetikai cégek kifejezetten férfi intim gyantázásra alkalmas gyantákat is gyártanak, ezzel is megkönnyítve az intim területek szőrtelenítését.
  • “Ez nőknek való”– az intim gyanta manapság mindenki számára elérhető, mindenkinek van lehetősége ápolt és igényes külsővel létezni. A férfiak többsége örömét leli a párja szőrmentes intim testrészében, sok nő ugyanígy van ezzel. Nem beszélve arról, hogy a csupasz intim rész optikailag sokat javít a “férfiasság méretén”.
  • “Az első alkalom biztos nagyon kínos”– a tapasztalatok alapján az első intim gyanta mindenki számára izgalmas élmény! Nem tudhatod a tested és az agyad, hogyan fog reagálni, de egy biztos, általában mindeki túlmisztifikálja az első intim gyantázást, de a gyantázás végeztével pozitív tapasztalattal távozik a kozmetikából.

Jelentkezz be intim gyantára Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Bejelentkezés – 06/30 999 10 44