Hosszan tartó és biztonságos megoldásra vágysz? A hónalj szőrzetének eltávolítását jobban teszed, ha kozmetikus szakemberre bízod, mivel az érzékeny testrészek gyantázása szakszerű hozzáértést kíván.

A hónalj tartós szőrtelenítésére több megoldás is létezik, de a leghatékonyabban gyanta segítségével érhető el tartós megoldás. Abban az esetben, ha a szőrszálakat a gyökerével együtt távolítják el, a szőrmentes bőrfelület akár 6 hétig is garantálható.

Patronos gyantanem ajánlott a hónalj szőrzetének eltávolítására, mivel igen fájdalmas eljárás, a bőrt nagyon irritálja, laikusok könnyen betörhetik a szőrszálakat bőr alá, Az eredmény benőtt szőrszálak és véraláfutások.

Hagyományos gyanta – a hónalj gyanta elvégzésére kifejezetten ajánlott ez a fajta gyanta, mivel nem rántja be a bőrt, a gyanta ujjal illetve spatulával való felkenés után könnyedén eltávolítható, mivel a szőrszálak erősen beleragadnak és nem tapad olyan mértékben a bőrhöz, mint a patronos gyanta.

Cukor vagy méz gyanta – szintén megfelelő eljárás a hónalj tartós szőrtelenítésére, érzékennyebb bőrű vendégek kedvence ez a fajta gyanta, állításuk szerint, annak ellenére, hogy a hagyományos gyantához hasonlóan, a szőrszálat a gyökerével együtt távolítja el, mindez fájdalommentesen történik.

A legfontosabb, hogy megbízható és igazoltan hozzáértő kozmetikus szakemberrel végeztessük a hónalj szőrtelenítését és tájékozódjunk minél alaposabban mielőtt gyantáztatunk.

A hónalj gyanta ára: 1400 Ft