Egyre jobban gyarapodik azon nők száma, kiknek gondot okoz az orr szőrzetének eltávolítása. Szerencsére a nők esetében kevésbé erős és hosszú szálakról beszélünk, mint a férfiak esetében, de mivel a modern világban a nők is egyre stresszesebbek és a stressz – többek közt – a tesztoszteron számának növekedését okozza a szervezetben, így egyre inkább látványossá válik a nőkön is az orr szőrzete, mely nem nyújt esztétikus látványt.

Létezik néhány megoldás az orrszőr biztonságos eltávolítására!

Elsőként nézzük a legjobb megoldást mely gyors, olcsó és tartós! A gyantával való szőrtelenítés megoldást nyújt erre az esztétikai problémára, mivel a szőrszálakat a gyökerével együtt távolítja el, így tartós lesz a végeredmény, akár 4-6 hétig is szőrmentes marad a gyantázott terület. Az orr szőrtelenítése kb. fél percet vesz igénybe. A felhasznált hagyományos gyanta testhőmérsékletű, nem okoz égési sérülést, biztonságosan leszedhető a feleslegessé vált szőr. Kizárólag kozmetikus szakember segítségével történjen az orr szőrtelenítése!

Használhatunk még csipeszt, de ez kissé fájdalmas, pepecselős, lassú és nagyon kifinomult mozdulatokat igénylő eljárás. A laikusok számára nem ajánlott, mert ha nem a megfelelő szögben van eltávolítva a szőrszál, beletörik a bőrbe és akár be is gyulladhat.

Orrszőrnyíró? Mond valamit? Ez egy kicsi, kézben fogható szerkezet, mely elemek segítségével működik. Penge segítségével vágja el a szőrszálakat, általában vízálló, zuhanyzás közben is használható.  Ajánlott tisztítani, illetve kiszedni az eltávolított szőrszálakat a gépből minden egyes használat után. Inkább férfiak számára jelenthet megoldást, mivel a férfi orrszőrzet sokkal vastagabb és sűrűbb, tehát nehezebben kezelhető.

Megoldás lehet az orrszőr nyírására szolgáló “orrszőrvágó” olló. Otthoni műveletekhez ajánlott, abban az esetben ha azonnali megoldásra van szükség, de vigyázz az orr szőrzete akár még jobban megerősödhet, ha vágva, mivel az esetleges piheszálakat is levághatod véletlenül, így megvastagodhatnak az amúgy gyenge szőrszálak, majd egyre több és több szőrszál megvastagodik. Mindennek ellenére gyors és olcsó megoldás az orr szőrtelenítésre.

Zavar az orrszőrzet? Segítünk eltávolítani fájdalommentesen! Jelentkezz be most!

06/30 999 10 44