A tartós sminktetoválás, mint például a szemöldök tetoválás kiváló megoldás nyújt a szemöldök ideális kialakítására illetve a mai modern technikáknak köszönhetően a természetes hatású, szép és ápolt szemöldök eléréséhez. A hiányos vagy a láthatatlan szemöldökszálak pótlására a sminktetoválás a legtartósabb és a legkényelmesebb kozmetikai eljárás, mely kiváltja a szemöldökceruzák, szemöldökfestékek használatát. Mielőtt tetováltatunk figyelmesen tájékozódjunk a sminktetoválás fajtáiról, a szemöldök forma kialakításának lehetőségeiről, így biztosak lehetünk benne, hogy a kívánt szemöldökformát tudjuk elérni, mely igen látványosan javíthat az arc megjelenésén.

A szemöldök formája és színe igen lényeges, mivel befolyásolja a tekintet “kinézetét” és gyönyörű keretet adhat a felső arcrésznek. Az ízlésesen kialakított szemöldök mindig természetes hatású, igazodik az arc adottságaihoz, mind a szín, mind a forma tekintetében. Ehhez tetováló szakember segítségét érdemes igénybe venni, mivel ketten együtt Te az igényeiddel, a tetováló szakember pedig a tudásával járul hozzá a végleges szín és forma kialakításához, melynek eredményeként igényes, ápolt és nőies szemöldököd lesz!

Tartósság. A sminktetoválás, ugyanazt takarja, mint a tartós kozmetikai tetoválás megnevezés. Azért nevezik tartósnak, mivel 2-6 évig tart általában, ezalatt az idő alatt fokozatosan halványodik, illetve teljesen eltűnik. Így minden reggel természetes hatású és tökéletes szemöldökkel ébredhetsz és nem kell időt töltened a szemöldök formájának és színének kialakításával a reggeli rohanásban vagy edzés előtt vagy után, illetve az esti randevú előtt.

Harmonikus tekintet. Az ideális ívű, az arcon “jól elhelyezett”, igényes kialakítású szemöldök az arc formáját optikailag vékonyíthatja, a tekintetet kifejezőbbé teheti. Sok nő, a divat vagy a saját ízlésének hatására, kiszedi vagy kiszedeti a szemöldökét, extrémebb esetben leborotválja a szemöldökszálait, abban a hitben élve, hogy így könnyebb kezelni a szemöldök szálakat és még vonzóbbá válnak mások szemében is. Biztos, ami biztos a természetes hatású szemöldök tetoválással nem tévedhetünk nagyot, becsüljük meg inkább a természet adta szemöldökszálakat! Ne feledjük, a sminktetoválás a szemöldökszálak mennyiségének növelésére, pótlására, az esetleges szemöldök formai hibáinak kendőzésére, javítására használjuk!

Szín- és formaváltoztatás. Az elrontott sminktetoválást is lehet korrigálni, szín és forma tekintetében egyaránt. Fekete hajviselet esetén is hanyagoljuk a fekete szín használatát, inkább sötétbarna színt válasszunk, melyet később, ha már kikopott könnyedén lehet újratetoválni akár világosabb színűre is. A forma kialakításánál nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az arc egyéni adottságait figyelembe kell venni, így lesz a legszebb és legtökéletesebb a tetovált szemöldök. Tehát a közhiedelemmel ellentétben, változtatható a szemöldök színe és formája is, de természetesen egyszerűbb a helyzet ha már első alkalommal képzett tetováló szakemberhez fordulunk!

Tudj meg többet a szemöldöktetoválásról!

Szemöldöktetoválás után 1 hónappal

Foglalj időpontot Kedvenc Kozmetikusomnál szemöldök tetoválásra, melyet mindig egy személyes konzultáció előz meg!

 Bejelentkezés – 06/30 999 10 44