A mindennapok során különböző vegyi hatásoknak vagyunk kitéve, melyeket az emberi szervezet nem képes feldolgozni,ezért érdemes a szervezetet időnként méregteleníteni, felfrissíteni, regenerálni. Erre az egyik legalkalmasabb éra az őszi időszak, így felkészítjük a szervezetet a tél átvészelésére, az immunrendszer megerősődés által megelőzhetőek bizonyos betegségek kialakulása. A méregtelenítés során az emberi szervezetből távoznak az idők során felhalmozódott káros anyagok, más néven méreganyagok.

Ahhoz, hogy a folyamat tökéletesen menjen végbe a szervezetben, néhány alapszabályt érdemes betartani. Az első és legfontosabb, hogy ne siettessük a folyamatot gyógyszerekkel, mindenképeen hagyni kell, hogy a szervezet a saját ütemében távolítsa el a számára szükségtelen anyagokat. Az emberi szervezet természetes méregtelenítési folyamatát a máj illetve a vesék végzik.

A méregtelenítés egyik alappillére az elhatározás. Amennyiben úgy döntünk, hogy megszabadulunk a szervezetünkben feleslegessé vált salakanyagoktól, azaz az elmúlt időszakban felhalmozódott méreganyagoktól maradjunk mindig következetesek, ne hagyjuk idő előtt abba a méregtelenítő kúrát!

Mikor szükséges méregteleníteni a szervezetet?

– krónikus fáradtság esetén

– gyakori fejfájás esetén

– puffadás, rendszertelen emésztés fennállásakor

– gyulladt pattanások megjelenésekor

– gyakran visszatérő rosszkedv, depresszió esetén

A leggyakoribb toxinok, méreganyagok, melyek a szervezetünkbe kerülnek a mindennapok során: a koffein, a finomított szénhidrátok, az alkohol illetve mesterséges anyagok (mesterséges színezékek stb.).

A méregtelenítés előnyei

– helyreállítja az immunrendszer műküdését

– vitalizálja a szervezetet és a testet egyaránt

– felgyorsítja az emésztést

Méregtelenítők otthonra

Nagyon fontos a méregtelenítés során hogy elegendő mennyiségű folyadékot, legfőképpen ásványvizet vagy zöld teát fogyasszunk, ezáltal is gyorsítva a salakanyagok távozását a szervezetből. Lehetőség szerint minél több gyümölcsöt és zöldséget fogyasszunk, így elegendő rostot és vitamin juttatunk a szervezetbe, ezáltal az emésztés méginkább felgyorsul.

A méregtelenítő vákuumkezelés

A vákuumkezelés, mely egy intenzív gépi nyirokmasszázs elősegíti a bőrben tárolt salakanyagok mennyiségének csökkenését, ezáltal a bőr egyenletesebbé válik, csökken a narancsbőr mennyisége.  Kiváló megoldás a szervezet méregtelenítése esetén külső segítségként, így a szervezet teljes méregtelenítése intenzívebben zajlik, ezáltal hatékonyabbá válik.

Tudj meg többet a vákuumkezelésről!

Szeretnél üdébb, frissebb, fiatalosabb testérzetet? Segítsd elő a méregtelenítést vákuumkezeléssel!

 Bejelentkezés vákuumkezelésre – 06/30 999 10 44