Van narancsbőröd? Zavar? Sosem késő tenni ellene! Természetesen minél kevesebb a narancsbőr Rajtad, annál könnyebben és gyorsabban eltüntethető, de a súlyosabb esetben is abszolút csökkenthető, kitartó kezeléssel teljes mértékben megszüntethető. A cellulit – ez a kifejezés ugyebár a narancsbőr hivatalos megnevezése – egyfajta bőrelváltozás, mely leginkább a nőket érinti. Több stádiumra osztjuk és okai közt megtaláljuk a hormonális tényezőket vagy az egészségtelen életmódot. Általában a fenéken, a combon, a derékon és a felkarokon jelenik meg. Nézzük milyen szabályok betartásával csökkenthető, illetve eltüntethető a narancsbőr!

1. szabály: vízfogyasztás és egészséges táplálkozás

Az elegendő mennyiségű vízfogyasztás az egyik alappillére az anyagcsere fokozásának, mely narancsbőr esetén lelassult. A bőr hidratálását is a víz ívása által tudjuk a leginkább biztosítani, nem mellesleg visszapótolni a kávé által kihajtott vizet a szervezetből. Legalább napi 8 x 2,5 dl szénsavmentes vizet igyál, így biztos lehetsz benne, hogy a belső “rendszered” nem szenved aznap hiányt folyadékban. Kezd azzal, hogy a reggeli kávé vagy tea előtt igyál egy pohár vizet, majd ha belejöttél vigyél Magaddal minden nap egy 1,5 literes palackos vizet a munkahelyedre.

Az egészséges táplálkozásról szóló irodalom tárháza igen széles, de a lényeg a narancsbőr elleni küzdelem során, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz a bőr hidratálásának érdekében, mivel ezek az ételek magas víztartalmúak. Egyél omega-3-zsírsavakban gazdag ételeket mint pl. olívabogyó, magvak, avokádó, halak, mivel ezek létfontosságúak az egészséges bőr fenntartásában.

Kerüld a narancsbőr kialakulását segítő ételeket, melyek amellett hogy hízlalnak nagyon egészségtelenek is. Ilyenek például a rántott ételek, csomagolt ropogtatnivalók, chipsek, magas sótartalmú ételek, mint pl. leveskonzervek, salátaöntetek stb. illetve a magas cukortartalmú ételek.

2. szabály: testedzés

Ha végleg szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől, elengedhetetlen lesz beiktatni az életedbe némi testedzést. A kardio gyakorlatok (futás, lépcsőzés, biciklizés) segítenek a comb és farizmok kerületének csökkentésében. A kardio edzéseket mindenképpen kombináld erősítő gyakorlatokkal, mivel így javul az izomtónusod és amellett, hogy feszesebb lesz a bőröd, a narancsbőröd is látványosan csökkeni fog, tehát a bőr felülete simábbá és feszesebbé válik. Otthon is végezhetőek ezek a gyakorlatok, inkább törekedj a nehezebb súlyt és kevesebb emelést igénylő gyakorlatokra.

 3. szabály: narancsbőr elleni vákuumkezelés

A vákuumkezelés a leghatásosabb eljárás a narancsbőr elleni kezelések közül. Az élettani hatásai közt találjuk a bőr és az egész szervezet anyagcseréjének fokozását, mely által javul a bőr tápanyagellátása, emellett elősegíti az immunrendszer egészséges működését, erősíti a keringési rendszert, ezáltal az érfalak áteresztő képessége megnő, mindemellett a belső szervek működését optimalizálja. A vákuumkezelés előnye, hogy bőrfeszesítő hatású, gyorsan hat a narancsbőrre, kiegészítő kezelésként is akár az edzések mellett, kortól függetlenül alkalmazható, cm-ben mérhető a fogyás mértéke, kúraszerűen alkalmazva tartós eredményt biztosít és alkalmanként 20-30 percet vesz igénybe, mindemellett olcsó megoldás narancsbőr ellen. Vákuumkezelés Árlista

Ezeknek a szabályoknak a betartásával hatásosan tudsz fellépni a narancsbőr ellen és kitartó edzéssel, egészséges táplálkozással illetve narancsbőr elleni gépi testkezeléssel a várt eredmény nem marad el!

 Amennyiben kérdésed van a narancsbőrkezeléssel kapcsolatban hívj Minket bizalommal!

Jelentkezz be narancsbőr elleni kezelésre Kedvenc Kozmetikusomhoz!

 06/30 999 10 44

06/20 435 02 90