A cellulit – köznapi nyelven narancsbőr – magyar elnevezése tökéletesen szemlélteti magát a bőrelváltozást. Kellemetlen tapintású, rücskös felület, a bőr összenyomásával a narancs héjához hasonló bőrfelület látványa tárul a szemünk elé. Súlyosabb stádiumban ez nagy fájdalommal jár. A narancsbőr jelenléte néha a tükörbe nézve is egyértelművé válik, de ha nem vagyunk biztosak abban, hogy a cellulit megjelent a testünkön, két ujjal csípjük össze a bőrt és máris láthatóvá válik.

A narancsbőr kialakulásának okai:

– hormonális tényezők

– túlsúly

– mozgáshiány

– fogamzásgátló és egyéb gyógyszerek szedése

– dohányzás

– alkoholfogyasztás

– öröklött tényező

A velünk született tulajdonságainkon nem tudunk változtatni, de életmódváltással illetve egyéb kozmetikai kezelésekkel sokat lehet javítani a bőr állagán és meg lehet szüntetni a narancsbőrt is.

A narancsbőr súlyosságának racionális megítéléséhez fontos, hogy tisztába legyünk a cellulit stádiumaival és ezáltal pontos képet kapunk, hogy számunkra milyen eljárás a legmegfelelőbb a narancsbőr probléma kezelésére illetve megszüntetésére!

0.stádium. Sima bőrfelület, álló illetve fekvő helyzetben sem

1.stádium. Sima bőrfelület. álló illetve fekvő helyzetben sem látható a narancsbőr, de a bőrt két ujjal összenyomva a narancsbőr jól látható.

2.stádium. A narancsbőr álló helyzetben már látványos, de fekvő helyzetben még nem látszik.

3.stádium. A narancsbőr minden testhelyzetben illetve a bőrt két ujjal összenyomva is jól látható.

Jelentkezz be narancsbőr kezelésre/vákuumkezelésre Kedvenc Kozmetikusomhoz!

Időpontfoglalás – 06309991044