A ráncok elleni harc már a húszas éveinkben elkezdődik és ebben az esetben is érdemes a megelőzésre fektetni a hangsúlyt! A statikus (hidratáltság csökkenés) és a dinamikus (mimikai) ráncok ellen is van megoldás! Az ultrahanggal történő ránctalanító kezelés minden korosztály számára ajánlott, kúraszerű alkalmazása hosszantartó ránctalan bőrt eredményez.

Bőrünk folyamatosan változik, általában minden, a szervezetünkben lejátszódó változás láthatóvá válik a bőrünkön, kiszárad, bevörösödik, pattanások jelennek meg a bőrfelületen, vagy éppen üde és élettel teli. A bőr felépítése három rétegből áll, amellett, hogy a legnagyobb szervünk, fő feladata a külső tényezőktől való védelem és a testhőmérsékletük megtartása. A kötőszövetes állomány tárolja a legtöbb folyadékot, hiszen a rugalmas kötőszövetek jelentős része itt helyezkedik el, mint a kollagén és az elasztin, amelyek számottevő mértékben felelnek a bőr tartásáért, karakterisztikájáért, tónusáért és feszességéért. Emellett a bőrünk tartalmaz hyaluronsavat, amit természetes módon termel a szervezetünk, de idővel, mint a kollagén és az elasztin mennyisége, csökkenni kezd a szervezetben.

Próbáld ki most a ránctalanító kezelést! Időpontfoglalás – 06309991044 

Ránctalanító kozmetikai kezelés folyamata

– arc letisztítása a bőrtípusnak megfelelő arctejjel
– arc leradírozása mechanikai vagy biológiai peelinggel
– 15 perces arcmasszázs ránctalanító illetve regeneráló összetevőket tartalmazó tápláló masszázskrémmel
– ultrahanggal az idősödő bőr számára fiatalító és bőrmegújító komponenseket tartalmazó komplexek vagy szérumok illetve krémek bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
– arc kendőzése kívánság szerint.

Arckezeléseimet GIGI kozmetikumokkal végzem, kozmetikámban fontos szempontnak tartom, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb arckezelésben legyen része, az egyéni igényeket és problémákat figyelembe véve választhatod ki a számodra legoptimálisabbat.