A nyári időszak eltelte után érdemes a bőrt regenerálni, a napfény okozta bőrkárosodásokat, esetleges foltokat, ráncokat eltüntetni. Bőrünk az őszi és téli időszakban megpihen, tehát ilyenkor a legideálisabb belevágni a bőrhámlasztó kúrákba, mivel ekkor nem éri napfény a bőrfelszínt, így nem kell különösebb hangsúlyt fektetni a bőr fényvédelmére.

Mire jó a bőrhámlasztás?

A bőr hámrétegében – ez a bőr legfelső rétege – elhalt hámsejtek vannak, melyek időszakosan távoznak és új hámsejtek képződnek helyettük. Ez a hámlás folyamata, mely a bőr természetes megújulását jelenti. A gyümölcssavas vagy AHA-savas bőrhámlasztás, mely egy mélyhámlasztó kúra, felgyorsítja a folyamatot és látványos eredményt idéz elő. A mélyhámlasztás megoldást jelent a fakó, sápadt, ráncos illetve aknés, szeborreás bőr kezelésére.

A GIGI AHA kezelése biztonságos hámlasztó kezelést tesz lehetővé, hatásossága a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre épül.  Eltávolítja az elhalt felületi hámsejteket és elősegíti a rugalmas rostok képződését, a bőr regenerálódását, serkenti a sejtosztódást.

A gyümölcssavas kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, általában 6-8 alkalom elengendő a sikeres arckezeléshez. Szembetűnő bőrfiatalító és  ránctalanító hatása mellett, alkalmas a pigmentfoltok halványítására is, melyet az otthoni használatra ajánlott whitening (halványító) krém segítségével elősegíthető.

Milyen esetben javasolt a GIGI Glycopure AHA hámlasztás?

– bőrfeszesítés

– tág pórusok összehúzása

– puhább, simább és rugalmasabb bőr elérése

– finom ráncok korrigálása

– hegek elsimítása

– bőr tónusának fokozása

– bőr regenerálása, új bőrfelület létrehozása

– napfény okozta bőrkárosodások kezelése

Mennyi időt vesz igénybe a gyümölcssavas hámlasztó kezelés?

Általában 6-8 alkalommal heti egyszer végezhető a kezelés. A kezelések alkalmanként 40 percet vesznek igénybe, mivel a kezelés alatt használt anyagoknak meghatározott hatóidejük van, ami szigorúan betartandó.