Az első alkalommal végzett intim gyantázás általában mindenki számára emlékezetes marad így vagy úgy. Szerencsésebb ha pozitív élményként marad meg, de akadnak igen kellemetlen, szerencsétlen esetek is. A borotválkozás és epilálás okozta problémák és balesetek könnyedén elkerülhetőek, ha a gyantázást  választod a szőr eltávolítására. Ehhez természetesen tapasztalt, az intim gyantázásban jártas kozmetikust érdemes felkeresned, így valószínűbb, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Sokakban felmerül, hogy jaj de ciki elmenni punci gyantázásra vagy esetleg félnek a fájdalomtól, de ahogy az angol nyelvterületen mondják “take it easy”, semmi gond nem lesz, nyugodj meg egy intimkozmetikusnak ez napi rutinfeladatnak számít tehát nincs ebben semmi ciki, sőt az intim testrész ápolása manapság elterjedt az igényes nők körében, a fájdalom minimalizálására pedig garancia a több éves szakértelem.

A szőrtelenítés története

Hogyan is zajlik az intim gyantázás?

Először is a tiszta és zsírmentes bőrfelületre felkenjük a gyantát, majd gyakorlott mozdulattal eltávolítjuk (ez 1 másodpercet vesz igénybe). Mivel a szőrrel teli gyanta eltávolítása csíkonként kerül felkenésre és pár másodperc alatt lezajlik a felkenés és eltávolítás, ezért átlagban az intim terület legyantázása kb. 5-15 perc maximum. Az esetleges maradék szőrszálak eltávolítása csipesz segítségével történik. A bőr alá nőtt szőrök eltávolításával, fertőtlenítéssel, majd gyantázás utáni krém felvitelével végződik a gyantázás folyamata.

Fazon gyanta – Elő- és utókezelés

Milyen gyantával történik az intim szőrzet eltávolítása?

A gyantázás cukorgyanta, hagyományos gyanta vagy speciális gyantakeverék használatával történik, a gyanta megválasztása az adott bőrfelület fajtájától illetve a szőr minőségétől függ.

A cukorgyanta – cukorpasztával való szőrtelenítés

Milyen változatai vannak az intim gyantának?

A fazonod megjelenésének megválasztása Rád van bízva. Az intim terület lehet akár teljesen csupasz, háromszög, csík stb. a variációk száma végtelen. Ízlés kérdése kinek mi tetszik, bármilyen elképzelés megvalósítható.

Intim gyanta variációk

Melyik a legnépszerűbb intim gyanta változat a magyar nők körében?

A magyar nők körében az intim gyanta ún. “brazil-gyanta” változata a legnépszerűbb. Ez a típus az intim terület és a fenék teljes szőrtelenítését jelenti, a szeméremdombon csík alakban a szőrzet megmarad. A teljes intim gyanta (hollywood-i gyanta) is egyre inkább közkedvelt idehaza.

Brazil gyanta – Mi történik valójában, miután bejelentkezel?

Jelentkezz be az első intim gyantára Kedvenc Kozmetikusomhoz!

 Bejelentkezés – 06/30 999 10 44