Az arc gyantázása gyors és tartós megoldás, az arcon lévő szőrzet eltávolítására.

Mit is értünk pontosan “arc gyantázás” alatt?

Az arcon lévő területek gyantázását, azaz az orr, a fül, a pajesz, a bajusz, az áll illetve a tarkó szőrtelenítését.

Mielőtt azonban rászánjuk magunkat az arcgyantára fontos, hogy tisztába legyünk  azzal, hogyan zajlik optimális esetben az arc szőrzetének eltávolítása.

Az arc gyantázáskor alapszabály, hogy ne végezzük patronos gyantával, mindenképpen hagyományos gyantát használjunk az arc szőrtelenítésére, mivel az arc érzékeny terület és így kevesebb az esély arra, hogy bármiféle maradandó sérülést okozunk!

A hagyományos gyantával történő szőrtelenítés a legideálisabb megoldás az arcgyanta kivitelezésére. A arcszőrzet általában kevésbé erős szőrszálakból áll, mint a test egyéb felületén lévő szőrök, ezért lágyabb gyantát kell használni, mert abba könnyebben beleragadnak ezek a szálak. Továbbá a hagyományos gyantát könnyebben lehet felvinni az arcra illetve pl. a fülnél egyszerűbben  és precízebben lehet a nehezen gyantázható felületeket szőrteleníteni.

Hogyan történik?

Az arc letisztítása és a gyantázni kívánt terület behintőporozása után, a kifeszített bőrre felkenjük a gyantát, várunk pár másodpercet majd egy határozott mozdulattal eltávolítjuk a gyantát a szőrrel együtt. Ezután hámképző, nyugtató, gyulladáscsökkentő krémmel bekenjük a gyantázott bőrfelületet.

Tanácsok

Roaccutan szedésekor NE végezzünk / végeztessünk arcgyantát

– Kizárólag szakképzett kozmetikussal végeztessük a arc szőrtelenítését

– Lázas állapotban NE csináltassunk arcgyantát

– Bármilyen gyulladt, aknés bőrfelületen szintén NE gyantáztassunk

A biztonságos és fájdalommentes arcszőrzet eltávolításának érdekében hívj bizalommal!

 Sándor Orsolya 06/ 30 999 10 44