A teljes testgyantázás igen népszerű szolgáltatás a kozmetikai gyakorlatban az igényes, sima és szőrtelen megjelenésre vágyó vendégek közt. Tetőtől talpig ez az átfogó szőrtelenítési módszer számtalan előnnyel jár, melyek túlmutatnak az esztétikumon. Nézzük meg a teljes testgyantázás előnyeit!

-Hosszantartó szőrtelen testfelület-

A borotválkozó vagy szőrtelenítő krémet használókkal ellentétben, melyek rövid ideig tartó (értsd: pár óra-1 nap) eredményt nyújtanak, a teljes testgyantázás hosszabb ideig tartó szőrtelen testfelületet biztosít. Ha a szőrt a gyökerével együtt távolítják el, hosszabb ideig tart a szőr növekedése, azokhoz a módszerekhez képest, melyek csak a bőr felszínéről távolítják el a szőrszálat. Gyantázás esetében hosszú ideig élvezheted a sima bőrt, jellemzően 3-6 hétig, az egyéni szőrnövekedési ciklustól függően.

-Simább bőr-

Az egész test gyantázásának egyik előnye a simaság, amelyet a bőrnek kölcsönöz. A gyantázás nemcsak eltávolítja a szőrszálakat, hanem le is hámlasztja a bőrt, így megszabadulsz az elhalt hámsejtektől, selymes és puha bőrtextúrát hagyva maga után. Így minden gyantázás után a bőr simább és ragyogóbb lesz.

-Csökkent szőrnövekedés-

A rendszeresen végzett gyantázás során sokan a szőrnövekedés csökkenését tapasztalják. A gyakori gyantázás ugyanis gyengíti a szőrtüszőket, ami finomabb és ritkább szőrnövekedést eredményez.

-Kevesebb irritáció és benőtt szőr-

A borotválkozástól illetve a szőrtelenítő krém és az epilátor használattól eltérően, amely dudorokat és benőtt szőröket okozhat, a gyantázás kevesebb irritációt okoz. Ha hozzáértő módon, akár kozmetikus által van elvégezve a gyantázás, azaz a szőr a gyökérből van eltávolítva, minimálisra csökken a benőtt szőrszálak kialakulását és csökkenti a bőrirritáció kockázatát. Emiatt előnyös választás azok számára, akiknek érzékeny bőrük van vagy hajlamosak a borotvapattanásokra.

-Önbizalom növelés-

A fent említett előnyökön túl az egész test gyantázása az önbizalom növekedésére is jó hatással lehet. A sima, szőrtelen bőr magabiztosabbá tehet, mivel esztétikusabb látványt nyújt pl. a szőrtelen láb nők esetében,.

A teljes testgyantázás számos előnnyel rendelkezik, melyek túlmutatnak a puszta szőrtelenítésen. A hosszan tartó szőrtelen testfelülettől és a simább bőrtől a csökkent szőrnövekedésig és a fokozott magabiztosságig nem meglepő hogy a teljes test gyantázása továbbra is a legkedveltebb kozmetikai szolgáltatások közt szerepel.

Válaszd Te is a teljes testgyantázást, hogy megtapasztald a vele járó előnyöket!

Jelentkezz be most gyantázásra!